Închide meniul

„Asta este adevărata magie!” Legendarul Buffon, mesaj emoţionant despre momentul când a alergat pe tot terenul să se bucure alături de Mihăilă, după golul marcat cu Benevento

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 16:56

Reclamă
„Asta este adevărata magie! Legendarul Buffon, mesaj emoţionant despre momentul când a alergat pe tot terenul să se bucure alături de Mihăilă, după golul marcat cu Benevento

Buffon a revenit la Parma

Profimedia

Legendarul Buffon a alergat tot terenul ca să se bucure alături de Mihăilă după gol. Golul lui Mihăilă l-a „marcat” pe Buffon. Legendarul portar a postat pe reţelele de socializare un golul şi bucuria. Filmuleţul a fost însoţit şi de un mesaj emoţionant.
”Pasiunea nu are categorii sau etichete. Pasiunea nu se măsoară în funcţie de Serie (liga) în care joci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu se simte mai mult în timpul unui meci de Serie A sau în unul din Champions League, e aceeaşi ca într-un meci din Eccellenza sau Prima Categoria (n.r. divizii inferioare din Italia). Asta este adevărata magie care stă în mingea de fotbal”, a fost mesajul postat de Buffon.

Valentin Mihăilă, pe lista unui club gigant din Europa!

Valentin Mihăilă (21 ani) poate prinde transferul carierei la 21 de ani. Inter Milano, campioana din Serie A, vrea să îl transfere.

Campioana Italiei a pus ochii pe Valentin Mihăilă, starul celor de la Parma. Potrivit seriebnews.com, campioana Italiei pregăteşte un schimb de senzaţie în viitoarea campanie de mercato din ianuarie. Simone Inzaghi vrea să îl aducă pe internaţionalul român şi să îl trimită pe Martin Satriano în Serie B.

Reclamă

Sursa citată, care îl descrie pe Mihăilă drept „un talent născut în 2000 care s-a remarcat la Parma”, scrie că fostul jucător al Universităţii Craiova îndeplineşte profilul de jucător pe care Inter îl caută cu disperare.

Cotat la 8.5 milioane pe site-urile de specialitate, Valentin Mihăilă s-a remarcat deja în actualul sezon: a marcat golul victoriei în partida cu Benevento, scor 1-0. Reuşita a venit în minutul 90+7 şi l-a făcut pe legendarul Buffon să alerge pe tot terenul de bucurie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și