Închide meniul
NEWS ALERT

Valentin Mihăilă, pe lista unui club gigant din Europa! Planul pentru transferul starului de la Parma este deja pus la cale. Anunţul momentului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 19:39

Valentin Mihăilă, pe lista unui club gigant din Europa! Planul pentru transferul starului de la Parma este deja pus la cale. Anunţul momentului

Valentin Mihăilă

Profimedia

Valentin Mihăilă, dorit de Inter Milano

Campioana Italiei a pus ochii pe Valentin Mihăilă, starul celor de la Parma. Potrivit seriebnews.com, campioana Italiei pregăteşte un schimb de senzaţie în viitoarea campanie de mercato din ianuarie. Simone Inzaghi vrea să îl aducă pe internaţionalul român şi să îl trimită pe Martin Satriano în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată, care îl descrie pe Mihăilă drept „un talent născut în 2000 care s-a remarcat la Parma”, scrie că fostul jucător al Universităţii Craiova îndeplineşte profilul de jucător pe care Inter îl caută cu disperare.

Cotat la 8.5 milioane pe site-urile de specialitate, Valentin Mihăilă s-a remarcat deja în actualul sezon: a marcat golul victoriei în partida cu Benevento, scor 1-0. Reuşita a venit în minutul 90+7 şi l-a făcut pe legendarul Buffon să alerge pe tot terenul de bucurie.

Valentin Mihăilă poate fi coleg cu Ionuţ Radu la Inter

Ionuţ Radu (24 ani) a aşteptat multă vreme şansa de a juca la Inter în Serie A, iar Gazzetta dello Sport anunţă că portarul român îşi poate vedea visul cu ochii în acest sezon.

Ionuţ Radu a fost la un pas să plece de la Inter, însă Simone Inzaghi, noul antrenor al campioanei Italiei, a insistat pentru portarul român. Acesta a decis să rămână la Milano, iar Gazzetta dello Sport scrie că sunt şanse mari că goalkeeper-ul să strângă cât mai multe meciuri în viitorul apropiat.

Reclamă

„Dacă Antonio Conte rămânea, probabil că Ionuţ Radu ar fi plecat. Totuşi, Real Sociedad și Verona au încercat să-i convingă pe cei de la Inter să-l vândă, dar Simone Inzaghi s-a opus. Acesta a avut parte și de susținere din partea conducerii.

Ionuț are mulți admiratori, iar de-a lungul anilor a dat dovadă de profesionalism și respect pentru grup, fără să se plângă sau să vorbească deplasat. Tentația de a pleca și de a juca a fost puternică de data aceasta, dar sentimentul creat de noul staff l-a determinat să rămână la Milano, a doua lui casă.

Noul antrenor Zappala a fost impresionat de reactivitatea românului, care are un joc bun al picioarelor, așa cum se cere pentru portarii moderni. Handanovic rămâne deocamdată titular, dar Inter este pe mâini bune cu Ionuț Radu”, au notat jurnaliştii de la gazzetta.it.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Valentin Mihăilă, pe lista unui club gigant din Europa
  • Planul pentru transferul starului de la Parma este deja pus la cale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și