Închide meniul
Foto

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu s-a mai ferit de nimeni: „Iubesc enorm şi necondiţionat! Important e să am o relaţie bună cu ea!”

Publicat: 8 septembrie 2021, 17:00 / Actualizat: 1 decembrie 2021, 15:35

Reclamă
Presupusul amant al Anamariei Prodan nu s-a mai ferit de nimeni: „Iubesc enorm şi necondiţionat! Important e să am o relaţie bună cu ea!”

Anamaria Prodan a avut o relație cu Eugen Trică

Instagram Anamaria Prodan

Alexa are din nou gânduri de nuntă, dar continuă să se înţeleagă excelent cu Izabela. Aceştia fac totul pentru cele două fete, Casiana şi Antonia. Antrenorul celor de la CSM Reşiţa a oferit detalii intime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa şi-a lăudat fosta soţie: „Şi-a dedicat viaţa pentru mine”

Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte„, a declarat Dan Alexa pentru antenastars.ro.

„Chirurgul” a anunţat şi motivul pentru care a divorţat de Izabela. Şi-a asumat „ruptura” şi a transmis că totul a plecat de la faptul că a fost „imatur în relaţie”.

În spațiu public au apărut informații conform cărora Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație. Aceste informații au fost negate cu vehemență de ambele părți. De altfel, Dan Alexa spune că este prieten cu atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacţie categorică în privinţa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Reclamă
Reclamă 4

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
18:22

Mioveni – Botoșani LIVE SCORE (20:00). Duel încins pentru un loc în Liga 1! Echipele probabile

17:41

FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real”

17:41

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros. A fost învinsă în ultimul tur al calificărilorț

17:35

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu de la Monaco este ACUM, live în AntenaPLAY! Programul complet

17:18

VIDEOEtapa de Formula 2 de la Monaco e exclusiv în AntenaPLAY! Richard Verschoor, pole position la cursa principală

17:13

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 mai

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și