Închide meniul
UPDATE

Incredibil! Constantin Budescu riscă să rateze derby-ul cu Dinamo, după ce a fost muşcat de un păianjen. Detalii de ultimă oră

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 17:18 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 18:50

Reclamă
Incredibil! Constantin Budescu riscă să rateze derby-ul cu Dinamo, după ce a fost muşcat de un păianjen. Detalii de ultimă oră

Constantin Budescu a semnat cu FCSB

Hepta

Update: Incredibil! S-a aflat motivul pentru care Constantin Budescu riscă să rateze derby-ul cu Dinamo. „Artistul” a fost muşcat de un păianjen şi a ajuns la medici după ce i-a apărut o umflătură în locul în care a fost muşcat, anunţă fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu are probleme medicale după ce a făcut un singur antrenament cu FCSB. „Artistului” i s-a umflat glezna şi a părăsit antrenamentul de marţi, scrie gsp.ro. Mai mult, Budescu nu a mai participat la antrenamentul de astăzi.

Constantin Budescu a ieşit cu glezna umflată de la primul antrenament la FCSB

Conform informaţiilor AS.ro, se pare că problema medicală a lui Budescu este una mai veche. Edi Iordănescu speră ca Budescu să joace în derby-ul cu Dinamo, în contextul în care Florinel Coman şi Tănase sunt şi ei accidentaţi. Momentan, nu se ştie în cât timp se va reface Budescu, însă şansele ca să joace cu Dinamo sunt mari.

Oficial | Constantin Budescu a semnat cu FCSB! „Artistul s-a întors”

FCSB l-a prezentat oficial pe Constantin Budescu„Artistul se întoarce, în regia lui Edi Iordănescu”, este mesajul postat pe Facebook de echipa din Berceni.

Reclamă
Reclamă

Cu puţin timp înainte, Gigi Becali anunţase că Budescu s-a înţeles cu roş-albaştrii. El va încasa o primă de instalare de 200.000 de euro, având un salariu de 25.000 de euro pe lună. „Da, Budescu a semnat”, susţinea Becali.

Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200.000 de euro la semnătură. De asemenea, el va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Damac.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și