Închide meniul

Pariul lui Mirel Rădoi, distrus de un fost atacant al României! „Ieșit total din joc, nu știu dacă merită la națională!”

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 9:19

Reclamă
Pariul lui Mirel Rădoi, distrus de un fost atacant al României! „Ieșit total din joc, nu știu dacă merită la națională!

Pariul lui Rădoi, distrus de un fost atacant al României

Antena Sport

Prestațiile jucătorului de la Craiova au fost extrem de slabe în toate partidele în care a evoluat. Markovic a fost pariul lui Mirel Rădoi pentru meciurile din septembrie, dar se pare că selecționerul nu a fost inspirat. Acest lucru a fost remarcat și de Ciprian Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al naționalei a criticat evoluțiile lui Markovic. Marica îl consideră pe tânărul atacant încă nepregătit pentru a face față la prima reprezentativă.

Concluzia lui Marica: Markovic nu e pregătit pentru națională

„L-am văzut pe Markovic nepregătit. A fost ieșit total din joc, nu a ținut de minge, nu a creat pericol. Nu știu dacă a fost indolent sau nu poate mai mult. L-am văzut în minutul 35, dădea jambierele jos, era sleit de puteri. Ceva se întâmplă, înțeleg că ține dietă, dar nu m-aș grăbi să-l cataloghez, am văzut că are execuții.

E un copil de 20 de ani, în creștere. Nu știu dacă merita să ajungă la echipa națională. Nu știu situația lui, dar e o problemă fizică la el, nu a putut ține ritmul jocului. Nu mi-a plăcut în această seară”, a declarat Ciprian Marica la Pro TV.

Ciprian Marica a criticat ofensiva tricolorilor

Nu doar Markovic a fost criticat de Marica. Fostul atacant nu a fost mulțumit nici de evoluția celorlalți jucători din ofensiva tricolorilor.

Reclamă

„Am fost destul de șterși în ofensivă, unde Man, Sorescu și Markovic au fost șterși, dar ne declarăm mulțumiți. În apărare era punctul nostru slab, dar vedem că se poate juca și o dată la 3 zile. Am arătat liniște în joc, am stat bine mental”, susține Marica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și