Închide meniul

Pariul lui Mirel Rădoi, distrus de un fost atacant al României! „Ieșit total din joc, nu știu dacă merită la națională!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 9:19

Pariul lui Mirel Rădoi, distrus de un fost atacant al României! „Ieșit total din joc, nu știu dacă merită la națională!

Pariul lui Rădoi, distrus de un fost atacant al României

Antena Sport

Prestațiile jucătorului de la Craiova au fost extrem de slabe în toate partidele în care a evoluat. Markovic a fost pariul lui Mirel Rădoi pentru meciurile din septembrie, dar se pare că selecționerul nu a fost inspirat. Acest lucru a fost remarcat și de Ciprian Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al naționalei a criticat evoluțiile lui Markovic. Marica îl consideră pe tânărul atacant încă nepregătit pentru a face față la prima reprezentativă.

Concluzia lui Marica: Markovic nu e pregătit pentru națională

„L-am văzut pe Markovic nepregătit. A fost ieșit total din joc, nu a ținut de minge, nu a creat pericol. Nu știu dacă a fost indolent sau nu poate mai mult. L-am văzut în minutul 35, dădea jambierele jos, era sleit de puteri. Ceva se întâmplă, înțeleg că ține dietă, dar nu m-aș grăbi să-l cataloghez, am văzut că are execuții.

E un copil de 20 de ani, în creștere. Nu știu dacă merita să ajungă la echipa națională. Nu știu situația lui, dar e o problemă fizică la el, nu a putut ține ritmul jocului. Nu mi-a plăcut în această seară”, a declarat Ciprian Marica la Pro TV.

Ciprian Marica a criticat ofensiva tricolorilor

Nu doar Markovic a fost criticat de Marica. Fostul atacant nu a fost mulțumit nici de evoluția celorlalți jucători din ofensiva tricolorilor.

Reclamă

„Am fost destul de șterși în ofensivă, unde Man, Sorescu și Markovic au fost șterși, dar ne declarăm mulțumiți. În apărare era punctul nostru slab, dar vedem că se poate juca și o dată la 3 zile. Am arătat liniște în joc, am stat bine mental”, susține Marica.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și