Închide meniul

Mario, fiul lui Adrian Mutu, e un adevărat macho! Cum arată la 19 ani. Poza postată de „Briliant”

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 15:21

Reclamă
Mario, fiul lui Adrian Mutu, e un adevărat macho! Cum arată la 19 ani. Poza postată de „Briliant

Mario, fiul lui Adrian Mutu, e un adevărat macho

Instagram Adrian Mutu

„La mulţi ani, la împlinirea celor 19 ani. Te iubesc, fiul meu!”, a scris Mutu, pe Instagram, mesaj care a adunat mii de aprecieri în doar câteva ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

În poza ataşată, vedem că Mario are un tatuaj uriaş pe mâna dreaptă şi apare cu un pahar de şampanie în mână. Mario Melchiot, fostul coleg al lui Mutu de la Chelsea, a comentat şi el: „La mulţi ani fiului tău. Frumos nume”.

Adrian Mutu, un părinte fericit: „La mulţi ani, Prinţesă! / Te iubesc, tată!”

În luna iunie, Adrian Mutu i-a transmis un mesaj de felicitare fiicei sale, Adriana, care a împlinit 15 ani. Adrian Mutu şi-a felicitat fiica cea mare cu un mesaj postat pe contul de Instagram.

„La mulţi ani, Prinţesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc!”, i-a transmis „Briliantul” fiicei sale în vârstă de 15 ani. „Te iubesc, tată. Îţi mulţumesc”, i-a răspuns aceasta.

Reclamă
Reclamă 4

Adriana Lea și Maya Vega, în vârstă de 13 ani, sunt fiicele lui Mutu din căsătoria cu Consuelo. Acestea locuiesc alături de mama lor, în Republica Dominicană. Mutu mai are doi băieţi: pe Mario, în vârstă de 19 ani, cu Alexandra Dinu, şi pe Tiago, în vârstă de 4 ani, cu Sandra, actuala sa soţie.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și