Închide meniul

Intervenţie de urgenţă pentru Ianis Hagi! S-a activat ambasada României. Anunţ de la Federaţie: „Probabil a fost luat și izolat de la aeroport”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 18:03

Reclamă
Intervenţie de urgenţă pentru Ianis Hagi! S-a activat ambasada României. Anunţ de la Federaţie: „Probabil a fost luat și izolat de la aeroport

Ianis Hagi

Profimediaimages

Ianis Hagi a fost la un pas de a rămâne în carantină, la Skopje după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Cei de la FRF l-au scăpat însă pe jucătorul lui Glasgow Rangers. Chiar oficialul Federaţiei, Mihai Stoichiţă, a spus ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, salvat de la carantină

Situația complicată a fost evitată însă in extremis. ”Sănătatea unui om a fost mai presus de orice. Ianis a venit cu un avion singur acasă, nu a făcut carantină acolo. Asta s-a produs la cererea FRF și cu amabilitatea oficialilor macedoneni plus intervenția providențială a ambasadei României.

Probabil a fost luat și izolat de la aeroport. Nu a avut simptome grave, ne-am bucurat că a fost așa. În privința vaccinării, fiecare om are opțiunea lui. FRF nu poate să oblige un jucător să se vaccineze sau nu”, a precizat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.

Reacţia celor de la Rangers în privinţa lui Ianis Hagi

Cei de la Rangers sunt încântați de faptul că Ianis Hagi nu a rămas în Macedonia de Nord după demersurile celor de la FRF. Îi ajută și pe scoţieni. Presa scoțiană scrie că oficialii grupării de pe Ibrox Park sunt bucuroși că se pot baza pe Ianis Hagi la meciul cu Lyon din Europa League de săptămâna viitoare.

Asta deoarece până joi, 16 septembrie, vor expira cele 10 zile în care fotbalistul trebuie să stea în izolare. Ziariștii au dezvăluit că dacă FRF nu intervenea, Ianis Hagi ar fi fost obligat să rămână 20 de zile în carantină, deoarece așa prevăd legile din Macedonia de Nord în cazul unei persoane care prezintă simptome.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și