Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a sărbătorit în avans ziua de naştere. Petrecere de fiţe, cu şampanie şi artificii. Imagini spectaculoase

Reclamă

Publicat: 10 septembrie 2021, 13:11

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a sărbătorit în avans ziua de naştere. Petrecere de fiţe, cu şampanie şi artificii. Imagini spectaculoase

Sarah Dumitrescu şi-a sărbătorit în Dubai ziua de naştere

Colaj Instagram Sarahh

Sarah a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a sărbătorit în avans ziua de naştere. Sâmbătă va împlini 21 de ani, dar nu a mai avut răbdare şi a dat deja drumul distracţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu, petrecere cu artificii în Dubai

Sarah a comandat şampanie, iar aceasta i-a fost adusă într-un mod uluitor. În momentul în care chelnerii şi-au făcut apariţia, toţi clienţii de la mese au aprins artificii.

Cum a sărbătorit Sarah Dumitrescu
Sarah Dumitrescu va împlini 21 de ani

Sarah Dumitrescu este obişnuită să facă show de ziua ei. În 2019 a petrecut într-un local din Mamaia frecventat de milionari. De la petrecere nu a lipsit Anamaria Prodan, sora ei Rebecca Dumitrescu, dar şi mai mulţi apropiaţi ai familiei.

Rămâne de văzut dacă Sarah va reveni în ţară pentru a sărbători şi alături de părinţii ei. Anamaria Prodan este în România şi tocmai s-a văzut cu Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ.

Sarah Dumitrescu a rupt tăcerea

Sarah, fata Anamariei Prodan din prima căsnicie, a făcut lumină în scandalul în care Laurenţiu Reghecampf este acuzat că o înşală pe Prodan. „Eu vorbesc zilnic cu Laurenţiu”, susţine Sarah.

Reclamă

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, luna trecută, pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și