Închide meniul
Foto

Alina Vidican a renunţat la bunul cel mai de preţ pe care îl avea de la Cristi Borcea. Decizia luată chiar înaintea nunţii cu milionarul Claude Senhoreti

Reclamă

Publicat: 11 septembrie 2021, 12:02

Alina Vidican a renunţat la bunul cel mai de preţ pe care îl avea de la Cristi Borcea. Decizia luată chiar înaintea nunţii cu milionarul Claude Senhoreti

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a întors toate privirile

Alina Vidican s-a recăsătorit după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Facebook / Hepta

Alina Vidican are viitorul asigurat şi nu îşi face griji că ar putea avea probleme cu banii. Noul ei soţ are un succes uriaş. Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat o avere. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a luat o decizie drastică înaintea nunţii

Cu două săptămâni înaintea nunţii, Vidican a închis restaurantul „La Vendetta”, pe care îl primise de la Cristi Borcea după divorţ. Localul era, în urmă cu un deceniu, singurul din Miami în care se servea mâncare cu specific românesc. I-a adus fostului fotomodel sume importante de bani.

Potrivit wowbiz.ro, Vidican nu a mai fost la fel de implicată în această afacere după ce l-a cunoscut pe Claude Senhoreti. A reunţat la tot, astfel că în acea locaţie a apărut deja un nou restaurant, „Villa Romana”. Este, fără doar şi poate, o lovitură pe plan sentimental primită de Cristi Borcea de la fosta soţie.

Borcea îi plătea Alinei Vidican o pensie alimentară lunară care se ridica la 10.000 de euro. Rămâne de văzut dacă mai face asta şi după ce aceasta s-a căsătorit cu milionarul brazilian

Alina Vidican şi Claude Senhoreti vin în România

Alina Vidican şi Claude Senhoreti au ţinut nunta, în urmă cu două săptămâni, în unul dintre cele mai spectaculoase saloane de evenimente din Florida. Pilot de curse, Claude a profitat de o scurtă pauză competiţională. Din păcate, nu a apucat încă să plece în luna de miere alături de noua sa soţie.

Reclamă

Fosta soţie a lui Cristi Borcea a decis să facă prima escapadă, după ce s-a căsătorit, chiar în ţara natală. Va veni cu Claude în România şi îi va face cunoştinţă cu rudele care nu au putut să vină la nuntă.

Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni„, a declarat, zilele trecute, Claude Senhoreti.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și