Închide meniul

Alina Vidican şi noul soţ au luat o decizie surprinzătoare. Îşi pot petrece luna de miere în apropierea lui Cristi Borcea!

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2021, 19:07

Alina Vidican şi noul soţ au luat o decizie surprinzătoare. Îşi pot petrece luna de miere în apropierea lui Cristi Borcea!

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti

Colaj Facebook / Hepta

Alina Vidican şi Claude Senhoreti au ţinut nunta, în urmă cu două săptămâni, în unul dintre cele mai spectaculoase saloane de evenimente din Florida. Pilot de curse, Claude a profitat de o scurtă pauză competiţională. Din păcate, nu a apucat încă să plece în luna de miere alături de noua sa soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican şi Claude Senhoreti îşi petrec luna de miere în România?

Fosta soţie a lui Cristi Borcea a decis să facă prima escapadă, după ce s-a căsătorit, chiar în ţara natală. Va veni cu Claude în România şi îi va face cunoştinţă cu rudele care nu au putut să vină la nuntă.

De altfel, Alina este într-o relaţie excelentă cu fostul patron al lui Dinamo şi nu ar fi nicio surpriză ca aceştia să profite de moment şi să îi prezinte partenerul de viaţă. Au fost zvonuri că Vidican i-a cerut voie lui Borcea să ajungă din nou la altar.

Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni„, a declarat Claude Senhoreti, citat de cancan.ro.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Claude plănuia o lună de miere într-o ţară exotică, dar se pare că va fi adus în România. Invitaţii de la nuntă au şi contribuit la acest lucru. La evenimentul din Statele Unite nu au existat plicuri la masă, ci au fost create trei conturi bancare. Primul a fost pentru luna de miere, iar celelalte două pentru consumaţia de la nuntă şi pentru susţinerea carierei de pilot de curse a lui Claude.

Alina Vidican şi Claude Senhoreti şi-au refăcut viaţa

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Vidican primeşte o pensie alimentară uriaşă de la fostul şef al lui Dinamo, fiind vehiculată suma de 10.000 de euro lunar.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și