Închide meniul

FC Argeş – FC U Craiova 1948 1-0 | Adrian Mutu nu are emoţii după ce oltenii au ajuns la patru meciuri fără victorie: „Nu are de ce să îmi fie teamă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 20:39

FC Argeş – FC U Craiova 1948 1-0 | Adrian Mutu nu are emoţii după ce oltenii au ajuns la patru meciuri fără victorie: „Nu are de ce să îmi fie teamă!

Adi Mutu, dezvăluiri din culisele de la FC U Craiova 1948

Hepta

Adrian Mutu nu are emoţii după FC Argeş – FC U Craiova 1948 1-0

„Briliantul” este conştient de faptul că echipa sa suferă la fazele fixe, însă nu are emoţii în privinţa postului său. Adrian Mutu are aşteptări mari de la elevii săi şi speră să obţină o victorie de zile mari în următoarea etapă, când FCSB vine în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Orice meci pierdut nu e o plăcere. Suferim la fazele fixe. Trebuie să muncim, să învăţăm din greşeli. Trebuie să dea de gândit pentru că noi comitem aceeaşi greşeală. În 5 meciuri n-am primit gol din acţiune fluidă, ci doar din fază fixă.

În România, fiecare echipă luptă pentru fiecare punct. Nu are de ce să îmi fie teamă. Patronatul va lua decizia pe care o crede de cuviinţă. Rezultatele întârzie să apară”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

FC Argeş – FC U Craiova 1948 1-0 | Lovitură dură pentru Adrian Mutu

FC Argeş – FC U Craiova 1948 1-0 a fost un meci cu încărcătură emoţională pentru antrenorul oltenilor. Mutu a pierdut meciul cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

FC U Craiova 1948 a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Alexandru Iştfan a marcat pentru FC Argeş în prelungirile primei reprize, iar oltenii au înregistrat a patra înfrângere din acest sezon.

Reclamă

În urma acestui rezultat, echipa lui Adrian Mutu se află pe locul 12 în Liga 1, în timp ce piteştenii au urcat pe locul 7, cu 10 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și