Închide meniul

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu a atacat arbitrajul: „Aş vrea să revăd nişte faze! Nu o să avem VAR nici în 2025!” L-a criticat şi pe Bălgrădean: „Greşeală de portar! Rezultatul este mincinos”

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2021, 23:24

Reclamă
FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu a atacat arbitrajul: „Aş vrea să revăd nişte faze! Nu o să avem VAR nici în 2025! L-a criticat şi pe Bălgrădean: „Greşeală de portar! Rezultatul este mincinos

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a pierdut primul joc din acest sezon al Ligii 1. Kage a marcat singurul gol în Botoşani – CFR Cluj. Acesta a fost primul meci oficial pentru CFR Cluj, de la revenirea lui lui Dan Petrescu în Gruia. „Bursucul” spune că rezultatul este unul mincinos şi a deplâns lipsa lui Alibec şi Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu putem spune că Botoşani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. O greşeală mare de portar a făcut ca ei să câştige. S-a văzut că absenţa lui Alibec şi a lui Omrani este importantă. Ne așteaptă un meci foarte greu în Cehia (cu Jablonec, în Conference League, n.r.), cred că la fel ca cel de astăzi. Avem aceleași probleme, va fi foarte greu dacă nu recuperăm atacanții. 

Sunt îngrijorat, Culio, Bordeianu, Burcă nu au jucat de mult, Boateng a fost la debut. La CFR dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau măcar să facem un egal, e foarte important pentru moralul echipei„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după FC Botoşani – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu nu s-a abţinut şi a atacat arbitrajul. Antrenorul campioanei spune că echipa sa ar fi putut primi 2-3 penalty-uri.

Au fost faze în careu de penalty, vreo 2-3. Aş vrea să le revăd. VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. E un rezultat mincinos. Ăsta e fotbalul. Ei rămân cu trei puncte, noi cu nimic. Plecăm în Cehia şi aveam aceleaşi probleme„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz după prima înfrângere a sezonului

În meciul cu FC Botoşani, campioana a expediat un singur şut pe spaţiul porţii. După fluierul final, Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și