Închide meniul

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu a atacat arbitrajul: „Aş vrea să revăd nişte faze! Nu o să avem VAR nici în 2025!” L-a criticat şi pe Bălgrădean: „Greşeală de portar! Rezultatul este mincinos”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2021, 23:24

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu a atacat arbitrajul: „Aş vrea să revăd nişte faze! Nu o să avem VAR nici în 2025! L-a criticat şi pe Bălgrădean: „Greşeală de portar! Rezultatul este mincinos

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a pierdut primul joc din acest sezon al Ligii 1. Kage a marcat singurul gol în Botoşani – CFR Cluj. Acesta a fost primul meci oficial pentru CFR Cluj, de la revenirea lui lui Dan Petrescu în Gruia. „Bursucul” spune că rezultatul este unul mincinos şi a deplâns lipsa lui Alibec şi Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu putem spune că Botoşani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. O greşeală mare de portar a făcut ca ei să câştige. S-a văzut că absenţa lui Alibec şi a lui Omrani este importantă. Ne așteaptă un meci foarte greu în Cehia (cu Jablonec, în Conference League, n.r.), cred că la fel ca cel de astăzi. Avem aceleași probleme, va fi foarte greu dacă nu recuperăm atacanții. 

Sunt îngrijorat, Culio, Bordeianu, Burcă nu au jucat de mult, Boateng a fost la debut. La CFR dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau măcar să facem un egal, e foarte important pentru moralul echipei„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după FC Botoşani – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu nu s-a abţinut şi a atacat arbitrajul. Antrenorul campioanei spune că echipa sa ar fi putut primi 2-3 penalty-uri.

Au fost faze în careu de penalty, vreo 2-3. Aş vrea să le revăd. VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. E un rezultat mincinos. Ăsta e fotbalul. Ei rămân cu trei puncte, noi cu nimic. Plecăm în Cehia şi aveam aceleaşi probleme„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz după prima înfrângere a sezonului

În meciul cu FC Botoşani, campioana a expediat un singur şut pe spaţiul porţii. După fluierul final, Mihai Bordeianu a făcut haz de necaz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și