Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf face scut în jurul lui Jovan Markovic, după ce atacantul a fost criticat pentru prestaţia de la echipa naţională: „Nu cred că a fost principalul vinovat!”

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 15:14

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf face scut în jurul lui Jovan Markovic, după ce atacantul a fost criticat pentru prestaţia de la echipa naţională: „Nu cred că a fost principalul vinovat!

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Jovan Markovic a avut parte numeroase critici după prestaţia mai puţin reuşită de la echipa naţională. Laurenţiu Reghecampf spune că în situaţia elevului său de la Universitatea Craiova au mai fost şi alţi jucători de la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost criticat după ultima partidă, dar dacă ne uităm la ultimul meci al echipei naționale, nu cred că doar Markovic a fost vinovatul principal. În general echipa nu s-a ridicat la nivelul jocului și nu a făcut un joc bun. Dar în continuare am mare încredere în el, e un jucător tânăr care vine după o perioadă foarte grea pentru el, saltul pe care l-a făcut e incredibil. Cred eu că Mirel va miza în continuare pe jucătorii tineri și bine face, ei au potențial să ajute echipa națională în viitor.

Trebuie să își formeze o echipă, un nucleu de jucători cu care să meargă la bătaie în viitor. Știți cum este, jucătorii tineri au oscilații foarte mari, asta e cea mai mare problemă a tinerilor din România în momentul de față. Dar, sper eu ca prin valoare antrenamentelor și a loturilor din care fac parte, acest lucru să nu se mai întâmple. Eu nu l-aș critica. Pe mine mă interesează că Markovic a venit sănătos, putem să-l folosim la următoarele partide și din partea mea va avea tot suportul„, a declarat Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Jovan Markovic a fost criticat şi de colegii de la Universitatea Craiova

Moment incredibil la finalul derby-ului Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Dan Nistor şi-a pus la zid propriul coleg. Mijlocaşul oltenilor l-a „urecheat” pe Jovan Markovic, marcatorul golului de 1-1 din derby. Dan Nistor l-a anunţat pe tânărul atacant că va avea o discuţie importantă după ce acesta va reveni de la echipa naţională.

Am meritat victoria. Sincer, mă aşteptam să nu marcăm nici măcar un gol. Va ajunge foarte sus dacă o ţine aşa. Mă bucur foarte mult. Va trebui să îl chem pe Markovic pentru că avem multe chestii de pus la punct. Ne doream cât mai mulţi jucători la echipa naţională. Ratează foarte mult. Astăzi a avut ocazii mari”, a declarat Dan Nistor la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și