Închide meniul

Ultraşii fac legea la FC U Craiova 1948! Căpitanul oltenilor, umilit de faţă cu Adrian Mutu: „Nu ai față!” Ce măsuri a luat Adrian Mititelu Jr. la scurt timp

Publicat: 12 septembrie 2021, 20:29

Reclamă
Ultraşii fac legea la FC U Craiova 1948! Căpitanul oltenilor, umilit de faţă cu Adrian Mutu: „Nu ai față! Ce măsuri a luat Adrian Mititelu Jr. la scurt timp

Galerie FC U Craiova 1948

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultraşii fac legea la FC U Craiova 1948! Căpitanul oltenilor, umilit de faţă cu Adrian Mutu

După ce l-au dat afară pe Robert Răducanu de la FC U Craiova 1948, ultraşii au luat o nouă decizie. După înfrângerea de la Piteşti, 1-2, Dragoș Albu (20 de ani) a fost umilit. Andrei Preda, cunoscut sub numele de „Gogoaşă”, liderul ultraşilor, a urcat în autocar şi i-a luat banderola internaţionalului de tineret, după care l-a umilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, am mers în autocar și am avut o discuție aprinsă cu Albu. I-am zis: <<Tu n-ai față de căpitan, să dai jos banderola! De azi nu mai ești căpitan! Nu ai față, joci de doi ani și ai dat două goluri! Când demonostrezi că meriți, o primești din nou!>>

Până atunci, le-am transmis jucătorilor că au interzise ieșirile în oraș, la cafenele sau orice altă distracție. Cantonamentul ar urma să devină casa lor! Cred că au înțeles mesajul și străinii din lot”, a declarat Andrei Preda pentru gsp.ro.

La scurt timp după ce Dragoş Albu a fost umilit în autocar, FC U Craiova 1948 a anunţat că Bradley Diallo este noul căpitan.

Reclamă

FC U Craiova 1948 a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, iar ultraşii le-au transmis jucătorilor că singurul mod prin care îi pot împăca este o victorie în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu Jr. i-a decis viitorul lui Mutu, după înfrângerea cu FC Argeş

Adrian Mititelu Jr. spune că nu se pune problema ca Adrian Mutu să fie schimbat, deşi FC U Craiova 1948 a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie.

„Am discutat cu jucătorii. Normal că vom continua cu Mutu. Drumul este lung, se pare că acum este şi mai lung. Avem 8 puncte după 8 meciuri, este dezamăgitor şi jocul, şi poziţia din clasament. Sper să se schimbe ceva la echipă, pentru că altfel va fi foarte greu. Sunt supărat, n-am ce să vă spun, nu sunt antrenorul echipei. Au fost mai multe lucruri care s-au întâmplat împotriva noastră. Şi în meciul cu Farul, în minutul 84, dintr-un penalty care n-a fost, şi la Mioveni. Am intrat într-o vrie, uitaţi că nu mai putem să acumulăm puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt meciuri foarte grele. Sunt dezamăgit, asta pot să spun. Chiar nu mă aşteptam să avem doar 8 puncte. Modul în care am jucat azi îmi ridică semne de întrebare, nu putem juca în halul ăsta. Dacă vă uitaţi pe CV-urile jucătorilor aduşi în vara asta, de unde i-am luat, din primele ligi ale Europei, să pasăm în jumătatea noastră… este dezamăgitor. Sper să se schimbe ceva, iar la meciul cu Steaua (n.r. – FCSB) să arătăm altfel„, a spus Adrian Mititelu Jr. la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și