Închide meniul

Mihai Stoica surprinde după Derby! Decizia radicală pe care a luat-o: „Cu riscul de a dezamăgi suporterii”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 12:01

Mihai Stoica surprinde după Derby! Decizia radicală pe care a luat-o: „Cu riscul de a dezamăgi suporterii

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica s-a schimbat total. Cel puţin asta susţine managerul roş-albaştrilor la doar câteva ore după victoria răsunătoare în faţa marii rivale, în Derby de România. Deşi toată lumea se aştepta ca acesta să lanseze ironii la adresa lui Dinamo după ce FCSB a bătut rivala cu 6-0, totul s-a terminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, decizie de ultimă oră

Managerul general de la FCSB a postat în această dimineață un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că ironiile la adresa lui Dinamo s-au încheiat după plecarea de la stadion. Imediat după fluierul final, Mihai Stoica a avut o reacție ironică la adresa galeriei dinamoviste. A luat două prosoape, unul roșu și altul albastru, și le-a aruncat pe gazonul Arenei Naționale.

A fost o metafora prin care sugera umilința suferită de marea rivală, care ar fi trebuit să arunce prosopul, ca la box, atunci când unul dintre combatanţi recunoaşte victoria adversarului. La doar câteva ore după, Mihai Stoica s-a schimbat total.

Mesajul integral al lui Mihai Stoica

„Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe motive.

1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave și pot surveni oriunde și oricând. Sper să reușească să se salveze și chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziții și cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo și Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste și restricții) o confirmă.

Reclamă

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mișto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut și, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram așa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe și – probabil, după meciurile de azi – în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman și Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

Prefer să-i felicit pe toți cei care au contribuit la cea mai mare diferență de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toți membrii staff-ului, cei care au contribuit substanțial din Peluza Nord și tribune și să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aștepta”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și