Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | Dario Bonetti recunoaşte: „Cea mai proastă experienţă din viaţa mea de antrenor!” Ce spune despre faza care „a terminat meciul”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 septembrie 2021, 9:08

FCSB – Dinamo 6-0 | Dario Bonetti recunoaşte: „Cea mai proastă experienţă din viaţa mea de antrenor! Ce spune despre faza care „a terminat meciul

Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo

Dario Bonetti, în timpul unui meci / Hepta

Dario Bonetti, resemnat după FCSB – Dinamo 6-0

Tehnicianul ţine capul în pământ, însă îl arată cu degetul pe Istvan Kovacs, care l-a eliminat pe Steliano Filip în prima repriză. Bonetti este de părere că acela a fost momentul în care s-a încheiat, de fapt, partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E un moment dificil, îmi pare rău pentru suporteri. E un derby important, dar trebuie să vedem lucrurile negative. În minutul 42 era 1-0 pentru FCSB. După cartonaşul roşu, în cinci minute au marcat trei goluri. E foarte greu pentru o echipă tânără să termine meciul cu onoare. Acesta este fotbalul, trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe.

Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat, sincer. Asta e viaţa în fotbal, uneori ai surpize plăcute, alteori nu. Trebuie să uităm repede acest meci, pentru că este un sezon complicat.

Este o experienţă nouă şi pentru mine, e prima dată când pierd cu 0-6. Asta este viaţa, a fost cea mai proastă experienţă din viaţa mea de antrenor. Cât timp am fost 11 contra 11 am jucat bine, dar după cartonaşul roşu, lucrurile s-au schimbat. Am adus jucători buni cu calitate, trebuie să crească fizic şi să începem să adunăm puncte. Astăzi, după cartonaşul lui Filip, s-a terminat meciul”, a declarat Dario Bonetti la finalul derby-ului, potrivit Telekom Sport.

Gabi Torje ţine capul sus după cea mai drastică înfrângere a carierei: „Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren!”

Dinamo a fost umilită de FCSB în Derby de România, scor 0-6, iar Gabi Torje le-a făcut o promisiune fanilor dinamovişti. Acesta a anunţat că echipa sa se va bate pentru play-off!

Reclamă

Gabi Torje a ţinut capul sus după umilinţa istorică. Proaspăt revenit la gruparea din Ştefan cel Mare, mijlocaşul sună adunarea şi promite fanilor că Dinamo se va bate pentru un loc la „masa bogaţilor” din Liga 1.

„O înfrângere usturătoare. Ce mai e de zis după 6-0. E cea mai grea înfrângerea din cariera mea. Ne-am dezamăgit suporterii. Aş fi ridicol să spun mai multe. Nu este acesta nivelul lui Dinamo. Nu mai aveam nimic de pierdut. Fazele fixe ne-au fost fatale. Trebuie să ne asumăm. Îmi pare rău că am început cu această înfrângere. Este ultima oară când Dinamo arată aşa. Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren.

Nu am văzut faza la televizor. Un cartonaş roşu rupe echilibrul. Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off. Suntem trişti. Este doar o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va mai fi şi jocul retur. În teren nu poate juca antrenorul sau experienţa. M-am simţit bine atacant central. Am alergat pe poziţia pe care antrenorul a cerut-o”, a spus Gabriel Torje la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și