Închide meniul
NEWS ALERT

Cristi Balaj este noul preşedinte de la CFR Cluj: „După discuţiile cu acţionarii am rămas plăcut impresionat”

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 21:34

Reclamă
Cristi Balaj este noul preşedinte de la CFR Cluj: „După discuţiile cu acţionarii am rămas plăcut impresionat

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

Cristi Balaj a anunţat că va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Fostul mare arbitru internaţional va semna înţelegerea în perioada imediat următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj este noul preşedinte de la CFR Cluj

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a scris Balaj pe Facebook.

Balaj respingea cu fermitate să fie preşedinte la CFR Cluj

În urmă cu o zi, Cristi Balaj respingea cu fermitatea posibilitatea ca să devină preşedinte la echipa campioană.

Reclamă

„N-am dezvoltat subiectul. Pe mine mă interesează Agenția Națională Anti-Doping, vreau să protejez România, să protejez sportul românesc. Nu vreau să las agenția într-o situație grea și să se piardă ce am făcut până acum. La CFR sunt multe aspecte care trebuie lămurite, nu vreau să merg acolo și să mă compromit. Dacă ar trebui să fac lucruri împotriva principiilor mele, ar însemna să plec în secunda 2″, spunea Cristi Balaj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și