Închide meniul

Barcelona, statistici de coşmar după umilinţa cu Bayern. Niciodată în istoria UEFA Champions League nu a mai păţit aşa ceva! „Este un an complicat pentru noi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 9:06

Reclamă
Barcelona, statistici de coşmar după umilinţa cu Bayern. Niciodată în istoria UEFA Champions League nu a mai păţit aşa ceva! „Este un an complicat pentru noi!

Bayern - Barcelona

Profimediaimages

„Dubla” lui Robert Lewandowski şi reuşita lui Muller au făcut diferenţa. În lipsa lui Lionel Messi, fanii i-au fluierat pe jucătorii Barcelonei. A fost un eşec istoric! Gruparea blaugrana nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii lui Bayern. Nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, fără şut pe spaţiul porţii lui Bayern

A fost pentru prima dată, în ultimii 24 de ani, când Barcelona este învinsă la debutul într-un sezon din Champions League. Nicio echipă care a început cu o înfrângere nu a câştigat trofeul!

Este un rezultat care ne afectează dar, dacă te uiţi la meci, vei vedea că au intrat pe teren jucători de 18 ani. Chiar şi aşa echipa s-a ridicat la un nivel, a jucat. Asta suntem în momentul de față. Este un an complicat pentru noi. Bayern a fost echipa mai bună, dar noi avem baza pentru a construi ceva.

Acum, nu suntem printre favoriții la câştigarea Champions League, dar nu asta contează. Atunci când am fost favoriți, n-am câștigat. Anul trecut, cine credea că Chelsea va câștiga? Fotbalul se schimbă mereu. Cei de la Bayern joacă împreună de mulți ani, au experiență. La noi au intrat patru sau cinci jucători de 18 ani. Aceasta este realitatea, dar nu vrea să caut scuze. Noi suntem Barcelona„, a declarat Gerard Pique, citat de Marca.

Ronald Koeman a răbufnit, la conferinţa de presă, când a fost întrebat despre faptul că Barcelona nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

Reclamă

Trebuie să ne uităm şi cu cine am jucat. Trebuie să fii foarte bun ca să o faci pe Bayern să sufere. E nevoie să recunoaştem că adversarii au fost mai buni. Am obosit să vorbesc despre acelaşi lucru. În trei sau patru săptămâni vom arăta diferit pentru că vom avea mai mulţi jucători la dispoziţie„, a transmis antrenorul Barcelonei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și