Închide meniul

Barcelona, statistici de coşmar după umilinţa cu Bayern. Niciodată în istoria UEFA Champions League nu a mai păţit aşa ceva! „Este un an complicat pentru noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 9:06

Barcelona, statistici de coşmar după umilinţa cu Bayern. Niciodată în istoria UEFA Champions League nu a mai păţit aşa ceva! „Este un an complicat pentru noi!

Bayern - Barcelona

Profimediaimages

„Dubla” lui Robert Lewandowski şi reuşita lui Muller au făcut diferenţa. În lipsa lui Lionel Messi, fanii i-au fluierat pe jucătorii Barcelonei. A fost un eşec istoric! Gruparea blaugrana nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii lui Bayern. Nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, fără şut pe spaţiul porţii lui Bayern

A fost pentru prima dată, în ultimii 24 de ani, când Barcelona este învinsă la debutul într-un sezon din Champions League. Nicio echipă care a început cu o înfrângere nu a câştigat trofeul!

Este un rezultat care ne afectează dar, dacă te uiţi la meci, vei vedea că au intrat pe teren jucători de 18 ani. Chiar şi aşa echipa s-a ridicat la un nivel, a jucat. Asta suntem în momentul de față. Este un an complicat pentru noi. Bayern a fost echipa mai bună, dar noi avem baza pentru a construi ceva.

Acum, nu suntem printre favoriții la câştigarea Champions League, dar nu asta contează. Atunci când am fost favoriți, n-am câștigat. Anul trecut, cine credea că Chelsea va câștiga? Fotbalul se schimbă mereu. Cei de la Bayern joacă împreună de mulți ani, au experiență. La noi au intrat patru sau cinci jucători de 18 ani. Aceasta este realitatea, dar nu vrea să caut scuze. Noi suntem Barcelona„, a declarat Gerard Pique, citat de Marca.

Ronald Koeman a răbufnit, la conferinţa de presă, când a fost întrebat despre faptul că Barcelona nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

Reclamă

Trebuie să ne uităm şi cu cine am jucat. Trebuie să fii foarte bun ca să o faci pe Bayern să sufere. E nevoie să recunoaştem că adversarii au fost mai buni. Am obosit să vorbesc despre acelaşi lucru. În trei sau patru săptămâni vom arăta diferit pentru că vom avea mai mulţi jucători la dispoziţie„, a transmis antrenorul Barcelonei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și