Închide meniul
Video

OFICIAL! Simona Halep s-a căsătorit! Apariţie de 5 stele la braţul lui Toni Iuruc. Gestul făcut, după ce a coborât din maşină

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2021, 16:42

Reclamă

Simona Halep a atras toate privirile la nunta sa cu Toni Iuruc. Cei doi au venit singuri în maşină. Simona Halep a avut o ţinută elegantă şi radiază de fericire la braţul lui Toni Iuruc. Simona Halep s-a oprit câteva secunde pentru a le face cu mâna celor care s-au strâns în faţa localului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a spus deja „DA” şi este, oficial, soţia lui Toni Iuruc.  Imaginile de momentul emoţionant au fost surprinse de Dan Bittman, unul dintre artiştii care vor cânta.

Nuntă Simona Halep
Instagram Dan Bittman

Noi detalii despre nunta Simonei Halep. Anunţul făcut de Stere Halep

Au existat zvonuri că Halep le-a impus restricţii dure invitaţilor. Aceştia nu ar avea voie să să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Stere Halep neagă că ar fi vorba de aşa ceva.

Din informaţiile AS.ro, Dan Bittman, Loredana şi Pindu vor cânta la nunta anului din România. Ar putea apărea şi nume surpriză. Smiley şi Andra sunt printre cei care ar putea să îşi facă apariţia pe scenă!

Mesajul transmis de Simona Halep cu numai câteva ore înaintea nunţii

După aproape trei ani de relaţie, campioana noastră este pe punctul de a-i spune „da” logodnicului ei. „Simo” a avut şi un mesaj special pentru fani, pe reţelele sociale, înainte de a ajunge în faţa ofiţerului de stare civilă.

Reclamă

Fostul lider WTA a folosit un citat din Mark Twain: „Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumosă din viaţa ta„. Postarea a fost însoţită de un mesaj al Simonei. „Să aveţi o zi minunată, cu toţii„, a reacţionat ocupanta locului 11 WTA.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
LIVE VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ului de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și