Închide meniul

Mesajul transmis de Simona Halep cu numai câteva ore înaintea nunţii cu Toni Iuruc. „Cea mai frumoasă zi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 9:33

Mesajul transmis de Simona Halep cu numai câteva ore înaintea nunţii cu Toni Iuruc. „Cea mai frumoasă zi!

Instagram Simona Halep

După aproape trei ani de relaţie, campioana noastră este pe punctul de a-i spune „da” logodnicului ei. „Simo” a avut şi un mesaj special pentru fani, pe reţelele sociale, înainte de a ajunge în faţa ofiţerului de stare civilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce le-a tranmis Simona Halep fanilor înaintea nunţii cu Toni Iuruc

Fostul lider WTA a folosit un citat din Mark Twain: „Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumosă din viaţa ta„. Postarea a fost însoţită de un mesaj al Simonei. „Să aveţi o zi minunată, cu toţii„, a reacţionat cea mai bună jucătoare de tenis din România.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Gică Hagi sunt printre cei 300 de invitaţi la petrecerea de cinci stele organizată de Simona Halep într-un club din Constanţa. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon a impus restricţii dure, pentru a nu apărea imagini de la nuntă.

Reclamă

Halep a cerut şi ca toți cei care vor lua parte la nunta sa să nu dea bani sau cadouri. Cununia civilă este programată să aibă loc, de la ora 16:00, la malul mării.

Simona Halep, extrem de emoționată înaintea marelui eveniment

Revenită recent de la US Open, Halep a dezvăluit faptul că este extrem de emoționată înainte de marele eveniment.

E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă„, a spus Halep pe aeroport.

Reclamă 4 / 0/3

Ocupanta locului 11 WTA este hotărâtă să revină repede în circuit după nunta cu Toni Iuruc. Românca a luat decizia de a participa la Transylvania Open, la finalul lunii viitoare.

Campioana noastră a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, ce program va avea în acest an. Mai întâi ia startul la Indian Wells, după care va juca la Moscova, la Kremlin Cup. La Cluj-Napoca va fi prezentă pe 25 octombrie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și