Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, apariție de lux la nunta Simonei Halep! Ce cadou i-a cerut Simo milionarului. „M-a rugat, dar n-am avut timp”

Alexandru Ivan Publicat: 15 septembrie 2021, 16:53

Reclamă
Ilie Năstase, apariție de lux la nunta Simonei Halep! Ce cadou i-a cerut Simo milionarului. „M-a rugat, dar n-am avut timp”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

Ilie Năstase a venit la nunta Simonei Halep însoțit de soția sa cu 30 de ani mai tânără, Ioana. Culmea, chiar astăzi este ziua de naștere a partenerei sale, astfel că Năstase trebuie să scoată și mai mulți bani din buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, apariție de lux la nunta Simonei Halep

Halep nu le-a cerut invitaților daruri în bani, dar a avut o cerere specială pentru Ilie Năstase. Simona a vrut să primească o rachetă de tenis din partea milionarului, dar acesta nu a putut să-i îndeplinească dorința. I-a adus, în schimb, flori.

Să fie sănătoasă și fericită. Nu știu cum o să fie petrecerea, n-am organizat eu. Dar o să fie frumos, cu muzică, i-am adus flori. M-am rugat să-i aduc o rachetă de tenis, dar n-am avut timp să merg la București să i-o iau. O să i-o aduc. Sper că o să fie mai ușor ca un meci de tenis.”, a spus Ilie Năstase, înainte de nunta Simonei Halep.

După cununia civilă, Simona Halep va petrece alături de invitați la un local de lux de pe malul mării. Locul este bine păzit de forțele de ordine și a fost înconjurat de un gard de protecție.

În plus, Halep le-a pus la dispoziție invitaților și un centru de testare pentru Covid-19. Peste 300 de invitați își vor face apariția.

Reclamă

Ilie Năstase: „Simona Halep trebuie să se focuseze pe tenis”

Printre altele, Ilie Năstase a mai spus că Simona Halep ar trebuie să-și vadă în continuare de viața sportivă, chiar dacă a avut un an măcinat de accidentări.

„Mai are mult timp de jucat tenis, să se focuseze pe tenis. Poate să ia multe Grand Slam-uri. Dacă mă uit la Serena, ea are 39 de ani, Simona nu are decât 30 de ani”, a mai spus Ilie Năstase.

Din informaţiile AS.ro, Dan Bittman, Loredana şi Pindu vor cânta la nunta anului din România. Ar putea apărea şi nume surpriză. Smiley şi Andra sunt printre cei care ar putea să îşi facă apariţia pe scenă!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și