Închide meniul

Accidentarea lui Denis Alibec, mai gravă decât se credea! Veşti dezastruoase pentru Dan Petrescu. Cât va mai lipsi atacantul lui CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 13:35

Reclamă
Accidentarea lui Denis Alibec, mai gravă decât se credea! Veşti dezastruoase pentru Dan Petrescu. Cât va mai lipsi atacantul lui CFR Cluj

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Alibec s-a „rupt” în timpul meciului României cu Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Vârful de la CFR Cluj a acuzat probleme musculare şi nu va putea reveni prea curând pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre accidentarea lui Denis Alibec

Denis Alibec a avut probleme medicale destul de mari, o ruptură musculară la coapsă. Deci probabil o lună, o lună și jumătate va avea nevoie. Va fi o absență importantă. Din păcate, această accidentare este grea și pentru clubul nostru, și pentru echipa națională„, a spus Bogdan Mara pentru sport.ro.

În condiţiile date, Alibec se va antrena normal abia la finalul lunii viitoare. Ratează „dubla” cu Universitatea Craiova, din Liga 1 şi Cupa România, dar şi disputa din deplasare cu UTA. Este în pericol şi confruntarea din Gruia, cu Randers.

Ce a putut să posteze Denis Alibec în timp ce CFR Cluj se chinuia cu FC Botoşani

În loc să se recupereze, atacantul a ieşit să se distreze. Vârful campioanei a postat o fotografie de la Untold, festivalul de muzică care a avut loc la Cluj.

Momentul în care Alibec a postat fotografia a fost chiar în timp ce echipa sa se chinuia cu FC Botoşani în Moldova.

Reclamă

Fanii au răbufnit după ce au văzut fotografia: „Te zic la Dan Petrescu bă”, „Cică accidentat”, „Alo alo…. 0-0 la pauză la Botoșani…..”, „CFR Cluj joaca la Botoșani, și Alibec e la Untold în același timp. Asta înseamnă să fii mafiot”, l-au „taxat” fanii în secţiunea de comentarii.

Două goluri a înscris Denis Alibec în cele cinci meciuri din Liga 1 jucate în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și