Închide meniul

Accidentarea lui Denis Alibec, mai gravă decât se credea! Veşti dezastruoase pentru Dan Petrescu. Cât va mai lipsi atacantul lui CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 13:35

Accidentarea lui Denis Alibec, mai gravă decât se credea! Veşti dezastruoase pentru Dan Petrescu. Cât va mai lipsi atacantul lui CFR Cluj

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Alibec s-a „rupt” în timpul meciului României cu Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Vârful de la CFR Cluj a acuzat probleme musculare şi nu va putea reveni prea curând pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre accidentarea lui Denis Alibec

Denis Alibec a avut probleme medicale destul de mari, o ruptură musculară la coapsă. Deci probabil o lună, o lună și jumătate va avea nevoie. Va fi o absență importantă. Din păcate, această accidentare este grea și pentru clubul nostru, și pentru echipa națională„, a spus Bogdan Mara pentru sport.ro.

În condiţiile date, Alibec se va antrena normal abia la finalul lunii viitoare. Ratează „dubla” cu Universitatea Craiova, din Liga 1 şi Cupa România, dar şi disputa din deplasare cu UTA. Este în pericol şi confruntarea din Gruia, cu Randers.

Ce a putut să posteze Denis Alibec în timp ce CFR Cluj se chinuia cu FC Botoşani

În loc să se recupereze, atacantul a ieşit să se distreze. Vârful campioanei a postat o fotografie de la Untold, festivalul de muzică care a avut loc la Cluj.

Momentul în care Alibec a postat fotografia a fost chiar în timp ce echipa sa se chinuia cu FC Botoşani în Moldova.

Reclamă

Fanii au răbufnit după ce au văzut fotografia: „Te zic la Dan Petrescu bă”, „Cică accidentat”, „Alo alo…. 0-0 la pauză la Botoșani…..”, „CFR Cluj joaca la Botoșani, și Alibec e la Untold în același timp. Asta înseamnă să fii mafiot”, l-au „taxat” fanii în secţiunea de comentarii.

Două goluri a înscris Denis Alibec în cele cinci meciuri din Liga 1 jucate în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Denis Alibec are probleme din cauza accidentărilor
  • Cât va mai lipsi atacantul lui CFR Cluj

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și