Închide meniul
UPDATE

Olimpiu Moruțan, aproape de un super-gol în Galatasaray – Lazio! Voleul său a zguduit bara transversală. Reacţie ireală: s-a luat singur la palme. Portarul lui Lazio s-a făcut de râs din cauza românului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 20:30 / Actualizat: 16 septembrie 2021, 23:05

Olimpiu Moruțan, aproape de un super-gol în Galatasaray – Lazio! Voleul său a zguduit bara transversală. Reacţie ireală: s-a luat singur la palme. Portarul lui Lazio s-a făcut de râs din cauza românului

Galatasaray, prima victorie în Turcia după șapte etape

Profimedia

Update: Olimpiu Moruţan şi-a luat revanşa în minutul 67, când norocul i-a surâs fostului jucator de la FCSB. Moruţan a centrat de pe partea dreaptă, un fundaş al celor de la Lazio a respins slab mingea. Totuşi, părea o sarcină uşoară pentru Strakosha să prindă balonul. Portarul celor de la Lazio s-a făcut de râs şi şi-a dat cel mai tare autogol al serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt titulari în Galatasaray – Lazio. Fostul jucător de la FCSB a fost aproape de un super gol în minutul 23.

Olimpiu Moruțan, aproape de o „bijuterie” în Galatasaray – Lazio

Balonul s-a așezat perfect pentru un voleu al lui Moruțan din preajma careului. Șutul acestuia cu piciorul stâng a izbit bara transversală a porții lui Lazio.

VIDEO AICI CU OCAZIA LUI OLIMPIU MORUȚAN

Imediat după fază, Moruțan s-a luat singur la palme. Putea fi primul său gol de la transferul la Galatasaray.

Reclamă
Olimpiu Moruțan
Sursa: captură Pro X
Olimpiu Moruțan
Sursa: Captură Pro X

Suma reală a transferului lui Moruțan la Galatasaray

FCSB l-a cedat, în această vară, pe Olimpiu Moruțan. Jucătorul a ajuns la Galatasaray, iar Gigi Becali a anunțat că a luat în schimbul său 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro, în funcție de performanțe.

Turcii de la Fanatik îl contrazic însă pe patronul de la FCSB. Aceștia susțin că Galatasaray a plătit în schimbul lui Moruțan doar 3.5 milioane de euro. Cel mai scump jucător adus de Galata, în această vară, a fost Cicâldău. 6.5 milioane de euro au plătit turcii pe el.

FCSB va primi un bonus de 1.000.000 de euro, dacă Galatasaray va ajunge în grupele Champions League. Dacă nu, Becali ar putea lua 300.000 de euro, dacă turcii ajung în grupele Europa League. Gigi Becali a păstrat și un procent de 20% dintr-o eventuală revânzare a lui Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și