Închide meniul
UPDATE

Olimpiu Moruțan, aproape de un super-gol în Galatasaray – Lazio! Voleul său a zguduit bara transversală. Reacţie ireală: s-a luat singur la palme. Portarul lui Lazio s-a făcut de râs din cauza românului

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 20:30 / Actualizat: 16 septembrie 2021, 23:05

Olimpiu Moruțan, aproape de un super-gol în Galatasaray – Lazio! Voleul său a zguduit bara transversală. Reacţie ireală: s-a luat singur la palme. Portarul lui Lazio s-a făcut de râs din cauza românului

Galatasaray, prima victorie în Turcia după șapte etape

Profimedia

  • Olimpiu Moruțan, aproape de un super gol
  • Românul s-a luat la palme

Update: Olimpiu Moruţan şi-a luat revanşa în minutul 67, când norocul i-a surâs fostului jucator de la FCSB. Moruţan a centrat de pe partea dreaptă, un fundaş al celor de la Lazio a respins slab mingea. Totuşi, părea o sarcină uşoară pentru Strakosha să prindă balonul. Portarul celor de la Lazio s-a făcut de râs şi şi-a dat cel mai tare autogol al serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt titulari în Galatasaray – Lazio. Fostul jucător de la FCSB a fost aproape de un super gol în minutul 23.

Olimpiu Moruțan, aproape de o „bijuterie” în Galatasaray – Lazio

Balonul s-a așezat perfect pentru un voleu al lui Moruțan din preajma careului. Șutul acestuia cu piciorul stâng a izbit bara transversală a porții lui Lazio.

Reclamă

VIDEO AICI CU OCAZIA LUI OLIMPIU MORUȚAN

Imediat după fază, Moruțan s-a luat singur la palme. Putea fi primul său gol de la transferul la Galatasaray.

Reclamă
Olimpiu Moruțan
Sursa: captură Pro X
Olimpiu Moruțan
Sursa: Captură Pro X

Suma reală a transferului lui Moruțan la Galatasaray

FCSB l-a cedat, în această vară, pe Olimpiu Moruțan. Jucătorul a ajuns la Galatasaray, iar Gigi Becali a anunțat că a luat în schimbul său 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro, în funcție de performanțe.

Turcii de la Fanatik îl contrazic însă pe patronul de la FCSB. Aceștia susțin că Galatasaray a plătit în schimbul lui Moruțan doar 3.5 milioane de euro. Cel mai scump jucător adus de Galata, în această vară, a fost Cicâldău. 6.5 milioane de euro au plătit turcii pe el.

FCSB va primi un bonus de 1.000.000 de euro, dacă Galatasaray va ajunge în grupele Champions League. Dacă nu, Becali ar putea lua 300.000 de euro, dacă turcii ajung în grupele Europa League. Gigi Becali a păstrat și un procent de 20% dintr-o eventuală revânzare a lui Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului