Închide meniul
Video

Imagini fabuloase din localitatea unde o stradă poartă numele lui Gigi Becali! Primarul, provocare pentru patronul FCSB. Preotul şi localnicii îl aşteaptă la ei: „Îi dăm pâine şi pui fript!”

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 20:28

Reclamă

Gigi Becali, cale liberă spre Ghencea

Hepta

Gigi Becali are o stradă care îi poartă numele

Gigi Becali a construit de la zero satul Rastul Nou în 2006, după ce Dunărea a inundat vechea localitate. Drept mulţumire pentru cele 35 de case ridicate şi mobilate, o stradă de aproape 1 kilometru lungime se numeşte Gheorghe Becali. Avântul Rast e echipa oltenilor care sunt fani Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ne-ar ajuta cu un stadion nou, i-am fi profund recunoscători„, a spus Ciprian Arnautu, primarul din Rastul Nou. „Domnul primar să pună mâna aşa şi să facă echipa de fotbal ca lumea„, a spus un sătean.

Gigi Becali, provocat de primarul din Rast

Pasc caii lângă tribuna oficială! Avântul Rast joacă în culorile Craiovei, nu ale FCSB-ului. Becali e aşteptat şi cu FCSB-ul la Rast.

Măcar să vină într-o bună zi intr-un amical. Drept multumire, dacă ar fi, am mai adăuga şi un roşu! Vom face alb-albastru-roşu„, mai spune primarul. Sătenii i-au pregătit deja primirea lui Gigi Becali în sat. „Îl primim cu pui, cu pâine, cu pui fript”, a spus o săteancă.
Biserica din sat nu e terminată.

Domnul Becali s-a rugat şi acum 15 ani la biserica noastră şi-l aşteptăm cu mare drag„, a spus şi preotul din sat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și