VIDEOVideo

Imagini fabuloase din localitatea unde o stradă poartă numele lui Gigi Becali! Primarul, provocare pentru patronul FCSB. Preotul şi localnicii îl aşteaptă la ei: „Îi dăm pâine şi pui fript!”

De Antena Sport
Publicat: 16.09.2021, 20:28
Actualizat: 16.09.2021, 20:45

Înainte să joace cu oltenii lui Mutu, Keşeru şi Budescu pot face o plimbare pe strada Gheorghe Becali din Oltenia. E la o oră de Craiova.

Gigi Becali, cale liberă spre Ghencea

Hepta

Gigi Becali are o stradă care îi poartă numele

Gigi Becali a construit de la zero satul Rastul Nou în 2006, după ce Dunărea a inundat vechea localitate. Drept mulţumire pentru cele 35 de case ridicate şi mobilate, o stradă de aproape 1 kilometru lungime se numeşte Gheorghe Becali. Avântul Rast e echipa oltenilor care sunt fani Becali.

Dacă ne-ar ajuta cu un stadion nou, i-am fi profund recunoscători„, a spus Ciprian Arnautu, primarul din Rastul Nou. „Domnul primar să pună mâna aşa şi să facă echipa de fotbal ca lumea„, a spus un sătean.

Gigi Becali, provocat de primarul din Rast

Pasc caii lângă tribuna oficială! Avântul Rast joacă în culorile Craiovei, nu ale FCSB-ului. Becali e aşteptat şi cu FCSB-ul la Rast.

Măcar să vină într-o bună zi intr-un amical. Drept multumire, dacă ar fi, am mai adăuga şi un roşu! Vom face alb-albastru-roşu„, mai spune primarul. Sătenii i-au pregătit deja primirea lui Gigi Becali în sat. „Îl primim cu pui, cu pâine, cu pui fript”, a spus o săteancă.
Biserica din sat nu e terminată.

Domnul Becali s-a rugat şi acum 15 ani la biserica noastră şi-l aşteptăm cu mare drag„, a spus şi preotul din sat.

Pe același subiect
Când se va juca Farul - FCSB, meciul amânat de LPF la cererea vicecapioanei
Fotbal intern • 14:31
Când se va juca Farul – FCSB, meciul amânat la cererea vicecampioanei. Explicaţiile oficiale ale LPF
Gigi Becali i-a impus un titular lui Edi Iordănescu
Fotbal intern • 11:13
Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali! Transferul lui Olimpiu Moruţan, motiv de scandal: „Vreau să vad dacă lucrurile stau aşa”
Un fost jucător de la FCSB a dat verdictul după tensiunile apărute între Gigi Becali şi Edi Iordănescu
Fotbal intern • 10:54
Ce trebuie să facă Edi Iordănescu! Sfaturi pentru antrenor, în relaţia cu Gigi Becali: „Cu ce a greșit, dom’ne, Becali?”

AS. RO LIVE

Mihai Zmărăndescu, la AS.ro LIVE

Antena 1
El are 61 de ani, iar soția sa are 19. Motivul pentru care părinții tinerei au sunat la poliție când l-au văzut pe bărbatul cu 42 de ani mai în vârstă decât fiica lor
Ultimele știri
13:39 BREAKING NEWSPartida Farul – FCSB s-a amânată! Decizia de ultimă oră al celor de la LPF 13:36 Mircea Rednic, decizie radicală la Dinamo! I-a luat banderola lui Deian Sorescu: „El va fi căpitan, merită” 13:27 VideoCutremur fără precedent: dispare Euroliga de baschet, apare NBA Europe! 13:27 Radu Drăguşin, convocat din nou la naţionala U21 a României. Mitraliera Bratu a uitat de scandalul provocat de jucătorul lui Juventus 13:18 Mircea Rednic face mişcarea momentului! Cu cine va ataca în derby-ul cu Rapid: „Vor fi în lot” 13:16 EXCLUSIV AS.ro LIVEFetele de ”aur” și-au spus povestea la AS.ro LIVE! Promisiunea pe care și-au făcut-o înainte de Olimpiadă: ”Noua Zeelandă a fost adversarul nostru principal” 13:03 Surprizele lui Mirel Rădoi! Selecţionerul a anunţat convocările preliminare pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Cine va lipsi în meciul cu nordicii 12:43 Dinamo nu se teme de un nou proces la TAS: „Nu e nicio problemă”. Anunţul lui Iuliu Mureşan în cazul Jordan Mustoe 11:54 Avertisment pentru cei de la Dinamo! Greşeala făcută în cazul lui Deian Sorescu: „Nu mai ai ce să scoţi de la el” 11:13 Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali! Transferul lui Olimpiu Moruţan, motiv de scandal: „Vreau să vad dacă lucrurile stau aşa”
Top citite
Reuniune emoționantă la Paris! Lionel Messi a luat-o la fugă când l-a văzut pe Ronaldinho. Imaginile care fac înconjurul planetei
1
Reuniune emoționantă la Paris! Lionel Messi a luat-o la fugă când l-a văzut pe Ronaldinho. Imaginile care fac înconjurul planetei
Close