Închide meniul

Gabi Balint trage semnalul de alarmă! CSA Steaua ar putea dispărea: „Cineva va închide ușile!” Avertismentul legendei roș-albastre

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 8:13 / Actualizat: 20 martie 2023, 17:00

Reclamă
Gabi Balint trage semnalul de alarmă! CSA Steaua ar putea dispărea: „Cineva va închide ușile! Avertismentul legendei roș-albastre

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Balint trage semnalul de alarmă! Unul dintre cei care este de partea Armatei este Gabi Balint. Fosta legendă a clubului trage însă un semnal de alarmă în ceea ce privește viitorul echipei de fotbal Steaua. Secția reînființată de CSA a reușit după câțiva ani să ajungă în Liga 2. Echipa nu are însă drept de promovare pe prima scenă fotbalistică din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint trage semnalul de alarmă! Avertismentul fostului mare internațional

Până acum, MApN-ul a tot pompat bani în secția de fotbal, dar Gabi Balint trage un semnal de alarmă. Balint este convins că cei de la Armată vor închide robinetul, în cele din urmă. Salvarea celor de la Steaua este să găsească un investitor potent, din punct de vedere financiar, care să preia echipa. „Dacă nu se va întâmpla asta, vom ridica mâinile„, a spus Balint la Digi Sport.

Nu îmi place ce se întâmplă acolo și cum evoluează lucrurile. Trebuie găsită o soluție ca echipa să poată promova. Trebuie găsit un investitor. Dacă nu se va întâmpla asta, cineva va închide ușile, acolo. Nu se va putea merge așa, la infinit. Dacă nu se va întâmpla nimic, vom ridica mâinile„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Gabi Balint deplânge situația în care au ajuns suporterii roș-albaștrilor

Cel mai rău îmi pare de suporteri, ei au cel mai mult de suferit. Acest război i-a împărțit în două. Aș vrea să-i vad din nou împreună, alături de echipa pe care o iubesc, Steaua„, a mai spus Balint pentru sursa citată mai sus.

Edi Iordănescu visează la o împăcare istorică între FCSB și CSA Steaua

Edi Iordănescu visează că FCSB și CSA Steaua vor face pace. Noul antrenor al echipei lui Gigi Becali crede că fotbalul românesc are doar de pierdut în urma acestui război.

Reclamă

Eu am o singură tristețe în suflet, am mai exprimat-o public. Faptul că sunt suporteri ai Stelei de zeci de ani, mulți pe care îi cunosc, de la galerii, și îi văd împărțiți. Văd lucrurile diferit. Lumea pleacă în două direcții, dar lumea iubește aceleași culori. Ăla e cel mai trist lucru!

Nu cred că e trist doar pentru clubul Steaua, ci și pentru fotbalul românesc și chiar și pentru societate„, a spus Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și