Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Bugetul unei echipe de play-off! Dezvăluirile lui Valeriu Iftime: ”Atât mă costă pe an!” Cât a pierdut în fotbal și reacția genială după ce Mititelu și-a luat autocar de 500.000 de euro

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 septembrie 2021, 15:35

Bugetul unei echipe de play-off! Dezvăluirile lui Valeriu Iftime: ”Atât mă costă pe an!” Cât a pierdut în fotbal și reacția genială după ce Mititelu și-a luat autocar de 500.000 de euro

Valeriu Iftime a dezvăluit ce buget are echipa sa

AS.ro

4.900.000 de euro este suma pe care o mănâncă FC Botoșani într-un sezon. Iftime susține că 2,6 milioane de euro vin din drepturile TV, iar de restul de bani trebuie să facă cumva să-i producă pentru a nu mai baga mâna în buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, surprins de investiția făcută de FC U Craiova

Iftime s-a declarat surprins de faptul că băiatul lui Mititelu a cumpărat autocar de 500.000 de euro. ”Am crezut că a fost seara la o nuntă, când am văzut declarația”, a spus Iftime la AS.ro LIVE

Botoșaniul, acum, are un buget de 4,9 milioane de euro. Eu primesc 2,6 milioane de euro din drepturile TV. Mai sunt 2,3 milioane de euro de adus.

Băiatul ăla de la Craiova, cu tot respectul că încearcă, și-a luat autocar de 500.000 de euro, am zis: cred că a fost la nuntă aseară.

Trebuie bani mulți. Eu nu văd pe cineva normal la cap să bage 5 milioane, 10 milioane, an de an”, a declarat Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Reclamă

Valeriu Iftime a pierdut 8 milioane de euro în fotbal

Valeriu Iftime a dezvăluit la AS.ro LIVE că este în pierdere aporximativ 8 milioane de euro, de când a intrat în fotbal. Finanțatorul celor de la Botoșani, recunoaște însă că în ultimul timp echipa se autofinanțează.

Eu sunt în pierdere, vreo 7-8 milioane de euro, dar am câțiva ani de când nu mai dăm bani. Ultimii ani am avut bugetul asigurat, plus 300.000 de euro, minus 100.000 de euro”, a dezvăluit Iftime la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și