Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Valeriu Iftime își scoate pălăria în fața lui Gigi Becali: ”A ținut cu bani tot fotbalul românesc!” Ce l-a deranjat la finanțatorul FCSB: ”A lucrat cu toată forța să distrugă brandul Steaua :)”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 16:12

Valeriu Iftime își scoate pălăria în fața lui Gigi Becali: ”A ținut cu bani tot fotbalul românesc!” Ce l-a deranjat la finanțatorul FCSB: ”A lucrat cu toată forța să distrugă brandul Steaua :)”

Valeriu Iftime, dezvăluiri saavuroase la AS.ro LIVE

AS.ro

Iftime consideră că Becali s-a grăbit, pentru că i-a dat pe Moruțan și Man. Conform patronului de la Botoșani, dacă mai aștepta puțin, finanțatorul de la FCSB ar fi luat mult mai mulți bani, mai ales dacă echipa lui ar fi câștigat titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, surprins de faptul că Becali i-a vândut pe Moruțan și Man

FCSB a fost finanțatorul fotbalului românesc. Gândiți-vă câți bani a dat la Hagi, la Craiova, nouă. Nu este un lucru ușor, la Arad, a dat bani. A ținut în viață unele echipe mici. Eu credeam că FCSB va crește și va ajunge la un nivel mult mai mare. Credeam că se vor distra în Liga 1, la ce jucători a luat.

Trebuia să se distreze în România, să joace în Cupele Europene. Cred că domnul Becali s-a grăbit când i-a dat pe Man și pe Moruțan. Nu i-aș fi dat niciodată acum. I-aș fi ținut, iei un campionat și se dublează totul, chiar dacă e să vii de acasă cu bani, dar îi ții. Eu, când eram tânăr, țineam cu Steaua”, a recunoscut Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Valeriu Iftime, ironii la adresa lui Gigi Becali

Iftime consideră că Gigi Becali este unul dintre oamenii cei mai norocoși din fotbal, pentu că a avut brand-ul Steaua. ”Este ca un supersonic, să ai brand-ul Steaua!”, susține finanțatorul celor de la Botoșani.

Diferența dintre FCSB și Steaua o fac ultrașii ăștia, din București, de aici, în provincie, FCSB este Steaua. Sunt foarte mulți oameni care spun că nu mai țin cu FCSB-ul pentru că este domnul Becali, că ei sunt steliști, lucru care nu este adevărat.

Reclamă

Steaua este Steaua, deși a lucrat domnul Becali, cu toată forța, să o desființeze, ceea ce este mare păcat. Să ai brand-ul Steaua, ești pe un supersonic”, a mai spus Iftime la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și