Închide meniul

„Va fi o luptă!” Laurențiu Reghecampf aprinde spiritele înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Îl cunosc bine pe Dan Petrescu”

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 11:32

Reclamă
„Va fi o luptă! Laurențiu Reghecampf aprinde spiritele înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Îl cunosc bine pe Dan Petrescu

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj este lider înaintea meciului cu Universitatea Craiova, în timp ce oltenii lui Reghecampf ocupă locul al 7-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

„Tratăm fiecare meci la victorie, dar având în vedere că jucăm împotriva campioanei orice rezultat pozitiv e bun pentru noi. Mai avem până la play-off. Nu spun că nu aş fi fericit dacă aş câştiga, dar va fi foarte greu. Îi cunosc bine pe Dan Petrescu şi pe cei de la CFR Cluj. Au capacitatea să joace un meci dificil. Va fi o luptă.

Ne pregătim foarte bine. Şi la ultimul meci atitudinea a fost foarte bună, dar am ratat foarte mult. Pentru jucători e important cum se antrenează şi ce rezultate au la meciuri.
Facem foarte multe lucruri în comun. Nu-mi place să îi ţin în cantonamente. Am conexiune cu jucătorii, dar şi ţin la respect şi la ierahie şi încredere. Fotbalul e în regres pentru că nu sunt bani investiţi. Fără bani nu pot veni rezultatele”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit playsport.ro.

CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au duelat în acest sezon și pentru Supercupa României, când ambele formații aveau alți tehnicieni pe bancă, Marius Șumudică și, respectiv, Marinos Ouzounidis.

A fost atunci 0-0 în timpul regulamentar, dar formația din Bănie s-a impus la loviturile de departajare.

Reclamă
Reclamă

Derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova este programat luni, 20 septembrie, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și