Închide meniul

„Va fi o luptă!” Laurențiu Reghecampf aprinde spiritele înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Îl cunosc bine pe Dan Petrescu”

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 11:32

Reclamă
„Va fi o luptă! Laurențiu Reghecampf aprinde spiritele înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Îl cunosc bine pe Dan Petrescu

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj este lider înaintea meciului cu Universitatea Craiova, în timp ce oltenii lui Reghecampf ocupă locul al 7-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

„Tratăm fiecare meci la victorie, dar având în vedere că jucăm împotriva campioanei orice rezultat pozitiv e bun pentru noi. Mai avem până la play-off. Nu spun că nu aş fi fericit dacă aş câştiga, dar va fi foarte greu. Îi cunosc bine pe Dan Petrescu şi pe cei de la CFR Cluj. Au capacitatea să joace un meci dificil. Va fi o luptă.

Ne pregătim foarte bine. Şi la ultimul meci atitudinea a fost foarte bună, dar am ratat foarte mult. Pentru jucători e important cum se antrenează şi ce rezultate au la meciuri.
Facem foarte multe lucruri în comun. Nu-mi place să îi ţin în cantonamente. Am conexiune cu jucătorii, dar şi ţin la respect şi la ierahie şi încredere. Fotbalul e în regres pentru că nu sunt bani investiţi. Fără bani nu pot veni rezultatele”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit playsport.ro.

CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au duelat în acest sezon și pentru Supercupa României, când ambele formații aveau alți tehnicieni pe bancă, Marius Șumudică și, respectiv, Marinos Ouzounidis.

A fost atunci 0-0 în timpul regulamentar, dar formația din Bănie s-a impus la loviturile de departajare.

Reclamă
Reclamă 4

Derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova este programat luni, 20 septembrie, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:45

Englezii, impresionaţi de România! Ce loc ocupă „tricolorii” în topul naţionalelor de la EURO 2024

21:35

Jaqueline Cristian, eliminată din primul tur de la Bad Homburg. A fost învinsă de Emma Navarro, în 2 seturi

21:09

„Ştiu cum vor juca!” Starul Slovaciei, mesaj ferm înaintea duelului decisiv cu România de la EURO 2024

21:05

Elveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria (22:00) LIVE TEXT! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024. Echipele

21:00

UEFA ia măsuri după „cazul” lui Cristiano Ronaldo! Fenomenul pe care oficialii vor să îl combată la EURO 2024

20:37

Gabi Balint a analizat prestația tricolorilor din Belgia – România 2-0! Care îi este singurul regret

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și