Închide meniul

FC U Craiova – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, încântat de convenția cu Gigi Becali! „E bine că decid eu când fac schimbările!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 8:26

Reclamă
FC U Craiova – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, încântat de convenția cu Gigi Becali! „E bine că decid eu când fac schimbările!

Edi Iordănescu are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj

as.ro

Budescu a intrat abia în minutul 77, în locul lui Claudiu Keșeru. Au fost primele minute bifate de „Budi” de la revenirea în tricoul roș-albastru. În meciul din etapa trecută cu Dinamo, el n-a făcut parte din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „E bine că decid eu când fac schimbările!”

Antrenorul lui FCSB se consideră norocos că are mână liberă în fața lui Gigi Becali. A fost planul lui Edi să nu forțeze revenirea lui Budescu pentru că acesta încă se află în urmă cu pregătirea.

„E bine că decid eu când fac schimbările, așa că îl bag când doresc (râde). E un jucător foarte valoros, care trebuie cucerit mental, câștigat fizic, ne va ajuta cu siguranță. Mult talent, maturitate… răsfățat în trecut, dar acum împuns de la spate de mine de câte ori e nevoie”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului FC U Craiova – FCSB 0-1.

Budescu a revenit recent la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Reclamă

Constantin Budescu: „Să nu fac vreo prostie!”

Constantin Budescu a anunţat că a trecut peste problemele medicale, dar că nu îşi doreşte să forţeze şi să rişte o recidivă.

„A fost foarte bine că am câştigat acest meci. Am revenit bine şi este ok că am obţinut cele trei puncte, asta era cel mai important. Am aşteptat să intru. Important este că ceea ce am făcut în seara asta am făcut bine.

Este foarte bine, mă simt bine. M-am antrenat în această vacanţă şi am avut o pauză destul de lungă. Mă simt bine, dar ca să nu fac vreo prostie prefer să nu risc nimic. Eu o să încerc să ofer cât mai multe pase, goluri… dacă se poate. Acum mai importante sunt punctele, am pierdut foarte multe şi acum alergăm să le recuperăm.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu am apucat să mă gândesc, importantă a fost victoria. Acum că a fost un meci mai prost, se mai poate întâmpla”, a declarat și Constantin Budescu, la finalul meciului din Bănie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și