Închide meniul

FC U Craiova – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, încântat de convenția cu Gigi Becali! „E bine că decid eu când fac schimbările!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 8:26

FC U Craiova – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, încântat de convenția cu Gigi Becali! „E bine că decid eu când fac schimbările!

Edi Iordănescu are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj

as.ro

Budescu a intrat abia în minutul 77, în locul lui Claudiu Keșeru. Au fost primele minute bifate de „Budi” de la revenirea în tricoul roș-albastru. În meciul din etapa trecută cu Dinamo, el n-a făcut parte din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „E bine că decid eu când fac schimbările!”

Antrenorul lui FCSB se consideră norocos că are mână liberă în fața lui Gigi Becali. A fost planul lui Edi să nu forțeze revenirea lui Budescu pentru că acesta încă se află în urmă cu pregătirea.

„E bine că decid eu când fac schimbările, așa că îl bag când doresc (râde). E un jucător foarte valoros, care trebuie cucerit mental, câștigat fizic, ne va ajuta cu siguranță. Mult talent, maturitate… răsfățat în trecut, dar acum împuns de la spate de mine de câte ori e nevoie”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului FC U Craiova – FCSB 0-1.

Budescu a revenit recent la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Reclamă

Constantin Budescu: „Să nu fac vreo prostie!”

Constantin Budescu a anunţat că a trecut peste problemele medicale, dar că nu îşi doreşte să forţeze şi să rişte o recidivă.

„A fost foarte bine că am câştigat acest meci. Am revenit bine şi este ok că am obţinut cele trei puncte, asta era cel mai important. Am aşteptat să intru. Important este că ceea ce am făcut în seara asta am făcut bine.

Este foarte bine, mă simt bine. M-am antrenat în această vacanţă şi am avut o pauză destul de lungă. Mă simt bine, dar ca să nu fac vreo prostie prefer să nu risc nimic. Eu o să încerc să ofer cât mai multe pase, goluri… dacă se poate. Acum mai importante sunt punctele, am pierdut foarte multe şi acum alergăm să le recuperăm.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu am apucat să mă gândesc, importantă a fost victoria. Acum că a fost un meci mai prost, se mai poate întâmpla”, a declarat și Constantin Budescu, la finalul meciului din Bănie.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și