Închide meniul
Foto

Florin Tănase „a semnat” cel mai tare contract al vieții! Florinel Coman, apariție care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase. Cum s-au afișat „perlele” lui Gigi Becali la cununia civilă

Alexandru Ivan Publicat: 20 septembrie 2021, 18:19

Reclamă
Florin Tănase „a semnat” cel mai tare contract al vieții! Florinel Coman, apariție care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase. Cum s-au afișat „perlele” lui Gigi Becali la cununia civilă

Florin Tănase s-a căsătorit

Instagram Florinel Coman

Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman, apariție de senzație la nunta lui Florin Tănase

Printre cei mai importanți invitați s-a numărat și Florinel Coman. „Perla” lui Gigi Becali a avut una dintre cele mai extravagente costumații. A purtat un sacou cu epoleți care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase.

Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase
Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase

În schimb, Florin Tănase a purtat o cămașă albă și un sacou în carouri. Cei doi colegi de la FCSB s-au fotografiat împreună, iar Florinel Coman a imortalizat momentul pe contul de Instagram.

Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase
Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase

Nașul de cununie a lui Florin Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova 1948. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB.

Florin Tănase s-a accidentat și ratează o lună și jumătate

Florin Tănase s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj şi a ratat şi meciurile naţionalei. FCSB a anunţat că Florin Tănase va lipsi o lună şi jumătate.

Reclamă

Perioada de absenţa ar putea fi mai mare, anunţă Ioan Becali. Acesta spune că Tănase nu poate fi la turaţie maximă după o lună şi jumătate. Mai mult, căpitanul FCSB ar trebuie să fie atent să nu se accidenteze din nou dacă va fi „forţat” la revenire.

Tănase e un jucător de bază al echipei, se recuperează încet-încet. Clubul a anunțat că va sta o lună și jumătate. Să vedem. După o accidentare de o lună și jumătate ați văzut cât de greu e să revii. Ați văzut la Coman… A revenit și iar s-a accidentat. Sunt grele aceste accidentări”, a spus Giovanni Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și