Închide meniul

Petrolul – FC U Craiova 1948 0-1 | Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după ce s-a calificat în optimile Cupei României: „Trecem nemeritat printr-o perioadă dificilă!”

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 21:14

Reclamă
Petrolul – FC U Craiova 1948 0-1 | Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după ce s-a calificat în optimile Cupei României: „Trecem nemeritat printr-o perioadă dificilă!

Adrian Mutu

Foto: REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO via Hepta

FC U Craiova nu a mai câştigat de 5 meciuri în Liga 1. Ultima înfârngere a fost cu FCSB, meci după care Adrian Mutu a atacat dur arbitrajul. Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după victoria din Cupă cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E importantă pentru moralul nostru şi pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat zic eu. Avem nevoie şi de astfel de victorii. Am fost mult mai atenţi pe fazele fixe. în rest nu au avut ocazii mari de a marca. Au avut foarte puţine ocazii, am închis bine jocul. Echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă.

De mâine, ne gândim la Botoşani pentru că trebuie să luăm puncte şi în campionat. Băieţii mei se exprimă cu trac şi nu reuşesc să facă astfel de faze cum au reuşit în seara asta. Ar trebuie să joace mai relaxaţi. Atmosfera a fost foarte frumoasă, ştiu cum sunt fanii de la Ploieşti. De aceea i-am şi salutat la final, iar răspunsul a fost pozitiv.

Ai nevoie de confirmări, pentru că ceea ce faci. Au fost anumite episoade care nu au fost de partea noastră şi nu am reuşit să strângem câte puncte ne-am fi dorit sau am fi meritat. Ne aşteaptă o deplasare importantă şi sper să câştigăm meciul„, a spus Adrian Mutu după Petrolul – FC U Craiova 0-1.

Adrian Mutu a făcut scandal după derby-ul cu FCSB

E o ruşine de arbitraj„, a răbufnit Adrian Mutu la finalul meciului. În repriza secundă, Valentin Crețu a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo. Roş-albaştrii au obţinut penalty, iar Claudiu Keşeru a transformat fără probleme.

Reclamă

Faza care a decis meciul l-a scos din sărite pe Adrian Mutu, care a dat de pământ cu Iulian Călin. „O ruşine” şi „arbitraj şmecheresc” a descris „Briliantul” prestaţia „centralului”.

Tactic am stat foarte bine. În afară de şutul lui Cordea, FCSB nu a ajuns la poartă. A fost un penalty foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc. Am jucat atâţia ani şi îl ştiu. Ne-a tăiat toate fazele şi acţiunile de atac. Nu avem voie să sărim la cap. Este un joc de contact!

Am fost arbitrat de alţii mult mai mari decât Călin. Ce echipă mi-a dat gol din acţiune în afară de CFR? Niciuna! Jucăm un fotbal frumos. Cunosc aceste lucruri şi acest arbitraj. Mi se pare ridicol. Bine că n-a dat penalty după ce s-a terminat meciul. Dacă e supărat, trebuie să fie doar pe el. Putea să dea mai mult. Jucătorii sunt dezamăgiţi. Arbitrul nu te lasă să scoţi capul, este arbitraj şmecheresc. E o ruşine de arbitraj ce a fost în seara asta.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre demitere) Echipa arată mult mai bine. Nu este tensiune, asta este viaţa unui antrenor. Nu îmi e frică şi sunt gata să înfrunt orice fel de decizie va lua conducerea. Eu mă uit la jocul echipei”, a răbufnit Adrian Mutu la finalul meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și