Închide meniul

Petrolul – FC U Craiova 1948 0-1 | Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după ce s-a calificat în optimile Cupei României: „Trecem nemeritat printr-o perioadă dificilă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 21:14

Petrolul – FC U Craiova 1948 0-1 | Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după ce s-a calificat în optimile Cupei României: „Trecem nemeritat printr-o perioadă dificilă!

Adrian Mutu

Foto: REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO via Hepta

FC U Craiova nu a mai câştigat de 5 meciuri în Liga 1. Ultima înfârngere a fost cu FCSB, meci după care Adrian Mutu a atacat dur arbitrajul. Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după victoria din Cupă cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E importantă pentru moralul nostru şi pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat zic eu. Avem nevoie şi de astfel de victorii. Am fost mult mai atenţi pe fazele fixe. în rest nu au avut ocazii mari de a marca. Au avut foarte puţine ocazii, am închis bine jocul. Echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă.

De mâine, ne gândim la Botoşani pentru că trebuie să luăm puncte şi în campionat. Băieţii mei se exprimă cu trac şi nu reuşesc să facă astfel de faze cum au reuşit în seara asta. Ar trebuie să joace mai relaxaţi. Atmosfera a fost foarte frumoasă, ştiu cum sunt fanii de la Ploieşti. De aceea i-am şi salutat la final, iar răspunsul a fost pozitiv.

Ai nevoie de confirmări, pentru că ceea ce faci. Au fost anumite episoade care nu au fost de partea noastră şi nu am reuşit să strângem câte puncte ne-am fi dorit sau am fi meritat. Ne aşteaptă o deplasare importantă şi sper să câştigăm meciul„, a spus Adrian Mutu după Petrolul – FC U Craiova 0-1.

Adrian Mutu a făcut scandal după derby-ul cu FCSB

E o ruşine de arbitraj„, a răbufnit Adrian Mutu la finalul meciului. În repriza secundă, Valentin Crețu a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo. Roş-albaştrii au obţinut penalty, iar Claudiu Keşeru a transformat fără probleme.

Reclamă

Faza care a decis meciul l-a scos din sărite pe Adrian Mutu, care a dat de pământ cu Iulian Călin. „O ruşine” şi „arbitraj şmecheresc” a descris „Briliantul” prestaţia „centralului”.

Tactic am stat foarte bine. În afară de şutul lui Cordea, FCSB nu a ajuns la poartă. A fost un penalty foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc. Am jucat atâţia ani şi îl ştiu. Ne-a tăiat toate fazele şi acţiunile de atac. Nu avem voie să sărim la cap. Este un joc de contact!

Am fost arbitrat de alţii mult mai mari decât Călin. Ce echipă mi-a dat gol din acţiune în afară de CFR? Niciuna! Jucăm un fotbal frumos. Cunosc aceste lucruri şi acest arbitraj. Mi se pare ridicol. Bine că n-a dat penalty după ce s-a terminat meciul. Dacă e supărat, trebuie să fie doar pe el. Putea să dea mai mult. Jucătorii sunt dezamăgiţi. Arbitrul nu te lasă să scoţi capul, este arbitraj şmecheresc. E o ruşine de arbitraj ce a fost în seara asta.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre demitere) Echipa arată mult mai bine. Nu este tensiune, asta este viaţa unui antrenor. Nu îmi e frică şi sunt gata să înfrunt orice fel de decizie va lua conducerea. Eu mă uit la jocul echipei”, a răbufnit Adrian Mutu la finalul meciului.

Recomandări
  • Petrolul – FC U Craiova 1948 0-1
  • Mutu nu a trcut peste înfrângerea cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și