Închide meniul

Mesaj tulburător al unui star din România, după moartea tatălui său. „Fiinţa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna”

Publicat: 22 septembrie 2021, 18:13

Reclamă
Mesaj tulburător al unui star din România, după moartea tatălui său. „Fiinţa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna

Lucian Sânmărtean este în doliu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chiar fostul mare fotbalist a făcut anunţul, pe reţelele sociale. Sânmărtean a postat un mesaj tulburător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean este în doliu

Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată.

A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav, s-a „încăpățânat” să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: „Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!”.

Da, tată, am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, si numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a fost mesajul postat de Lucian Sânmărtean pe contul său de Facebook.

Reclamă

Motivul pentru care Lucian Sânmărtean s-a retras la 27 de ani

Puțină lume cunoaște faptul că Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai talentați jucători români din tote timpurile, a vrut să renunțe la fotbal la doar 27 de ani. ”Magicianul” a fost invitat la AS.ro LIVE și a dezvăluit drama prin care a trecut.

Pe când era la Utrecht, olandezii l-au operat de hernie, deși el suferea de pubalgie. Un medic din Belgia a descoperit faptul că i-au greșit operația. Fostul internațional român nu mai putea să meargă, după intervenția chirurgicală.

Trebuia să mă operez de pubalgie, iar ei m-au operat de hernie, după o săptămână nu puteam să mă antrenez. Au greșit. Mi-au greșit operația.

Reclamă 4 / 0/3

Ei prima dată au zis că am hernie, după ce m-am dus la acel medic din Belgia și mi-a explicat… E ca și cum eu aș fi avut probleme la dreptul și m-au operat la stângul”, a povestit Sânmărtean la AS.ro LIVE.

După acea operația, Sânmărtean susține că nu mai putea merge și era decis să renunțe la fotbal. Soția sa a fost cea care l-a făcut să se răzgândească.

Nea Adi mi-a dat posibilitatea să șterg niște lacrimi și să reîncep să zâmbesc. Eu am zis că la 27 de ani e gata, am zis că asta este, până aici. După operația de publagie, nu mai puteam să mă plimb.

Nu mai puteam să merg. Am ajuns la momentul zero, iar soția mi-a zis, ce facem acum, ce faci tu, o să ai copil, mâine-poimâine. Nu vrei să lași și tu ceva în urma ta, și am tras foarte tare”, a dezvăluit Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și