Închide meniul

Mesaj tulburător al unui star din România, după moartea tatălui său. „Fiinţa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna”

Reclamă

Publicat: 22 septembrie 2021, 18:13

Mesaj tulburător al unui star din România, după moartea tatălui său. „Fiinţa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna

Lucian Sânmărtean este în doliu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chiar fostul mare fotbalist a făcut anunţul, pe reţelele sociale. Sânmărtean a postat un mesaj tulburător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean este în doliu

Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată.

A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav, s-a „încăpățânat” să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: „Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!”.

Da, tată, am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, si numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a fost mesajul postat de Lucian Sânmărtean pe contul său de Facebook.

Reclamă

Motivul pentru care Lucian Sânmărtean s-a retras la 27 de ani

Puțină lume cunoaște faptul că Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai talentați jucători români din tote timpurile, a vrut să renunțe la fotbal la doar 27 de ani. ”Magicianul” a fost invitat la AS.ro LIVE și a dezvăluit drama prin care a trecut.

Pe când era la Utrecht, olandezii l-au operat de hernie, deși el suferea de pubalgie. Un medic din Belgia a descoperit faptul că i-au greșit operația. Fostul internațional român nu mai putea să meargă, după intervenția chirurgicală.

Trebuia să mă operez de pubalgie, iar ei m-au operat de hernie, după o săptămână nu puteam să mă antrenez. Au greșit. Mi-au greșit operația.

Reclamă 4 / 0/3

Ei prima dată au zis că am hernie, după ce m-am dus la acel medic din Belgia și mi-a explicat… E ca și cum eu aș fi avut probleme la dreptul și m-au operat la stângul”, a povestit Sânmărtean la AS.ro LIVE.

După acea operația, Sânmărtean susține că nu mai putea merge și era decis să renunțe la fotbal. Soția sa a fost cea care l-a făcut să se răzgândească.

Nea Adi mi-a dat posibilitatea să șterg niște lacrimi și să reîncep să zâmbesc. Eu am zis că la 27 de ani e gata, am zis că asta este, până aici. După operația de publagie, nu mai puteam să mă plimb.

Nu mai puteam să merg. Am ajuns la momentul zero, iar soția mi-a zis, ce facem acum, ce faci tu, o să ai copil, mâine-poimâine. Nu vrei să lași și tu ceva în urma ta, și am tras foarte tare”, a dezvăluit Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Tatăl lui Lucian Sânmărtean a încetat din viaţă
  • Mesajul tulburător al fostului internaţional român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și