Închide meniul

Edi Iordănescu dă milităria jos din pod: „Eu le țin spatele, ei trebuie să răspundă cu altă mentalitate!” Mesaj dur pentru jucători: „Lucrurile astea mă necăjesc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 8:36

Reclamă
Edi Iordănescu dă milităria jos din pod: „Eu le țin spatele, ei trebuie să răspundă cu altă mentalitate! Mesaj dur pentru jucători: „Lucrurile astea mă necăjesc!

Edi Iordănescu, sfătuit să plece de la FCSB

Hepta

Echipa din Liga 3 a reușit o remontada incredibilă, iar cei de la FCSB s-au trezit egalați. A fost nevoie de prelungiri pentru ca jucătorii pregătiți de Edi Iordănescu să meargă mai departe în Cupă. Acest lucru l-a nemulțumit teribil pe tehnicianul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a fost nevoit să-l țină tot meciul pe Budescu în teren

Iordănescu a răbufnit, după meci, la adresa propriilor jucători și a anunțat amenzi drastice. Fiul lui Anghel Iordănescu este nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi. Prelungirile i-au dat planurile peste cap. Tehnicianul avea de gând să-l odihnească pe Budescu, dar nu a mai putut.

Dacă era uşor, probabil că erau nişte titluri câştigate şi eu nu mai eram aici. Am suportul patronului care, efectiv, pe mine m-a impresionat cu atitudinea dânsului. Echipa trebuie să înţeleagă… eu le ţin spatele, dar ei trebuie să răspundă cu altă mentalitate.

Din păcate, în loc să vorbesc despre lucrurile bune, vorbesc despre lucrurile prost gestionate. Budescu a trebuit să joace 120 de minute, chit că nu îmi doream. Musi e un jucător foarte tânăr, care a marcat. Sunt jucători care vor apărea peste 3 zile şi au făcut un efort mare. Lucrurile astea mă necăjesc„, a spus Edi Iordănescu la finalul jocului.

Edi Iordănescu „plânge” după Tănase și Coman

Edi Iordănescu suspină după Florinel Coman și Florin Tănase, doi jucători de bază pe care nu-i are la dispoziție. Cei doi sunt accidentați. Acestora li s-a adăugat și Tavi Popescu. Pe lista indisponibililor se mai află Șerban și Panțîru.

Reclamă

Avem jucători accidentaţi. Sunt deja mulţi şi mă gândesc la Tase, la Florinel, acum a picat şi Tavi Popescu. Şerban şi el care astăzi putea primi minute„, susține Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și