Închide meniul

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Ce chin, ce jale, pentru calificare! Edi Iordănescu nu a mai suportat: „Am demonstrat că putem fi amatori!”. Primele măsuri pe care le-a luat: „Vor fi consecinţe financiare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 0:15

CS Hunedoara – FCSB 3-5 | Ce chin, ce jale, pentru calificare! Edi Iordănescu nu a mai suportat: „Am demonstrat că putem fi amatori!. Primele măsuri pe care le-a luat: „Vor fi consecinţe financiare!

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB venea după două victorii fără gol primit, 6-0 cu Dinamo şi 1-0 cu FC U Craiova 1948. Apărarea vicecampioanei a suferit serios în a doua repriză a meciului de la Hunedoara. Edi Iordănescu are de ce să fie supărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după CS Hunedoara – FCSB 3-5

A fost o calificare pe care am gestionat-o foarte prost. Au fost 60 de minute în care am fost competitivi, ca şi implicare în joc, ca şi gândire, ca şi concept. Am avut 3-0, după care am demonstrat că putem fi şi amatori în acelaşi joc. Eu diger foarte greu momente de genul ăsta.

Am bătut Dinamo, am bătut şi la Craiova şi puteam să stricăm tot ce am construit în ultima perioadă. Pentru asta vor fi consecinţe şi vor fi şi consecinţe financiare pentru că eu nu accept şi nu pot să merg înainte în felul ăsta. Mă laud că am jucători buni şi cu potenţial, dar mentalitatea nu este corectă pentru a câştiga un campionat. Trebuie să o schimbăm. Aici trebuie să muncesc cel mai mult„, a declarat Edi Iordănescu după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

Edi Iordănescu a refuzat să spună ce a discutat cu jucătorii, după meci, dar i-a avertozat că nu pot continua aşa dacă vor să obţină performanţe.

Ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar. Vor fi discuţii, va fi o analiză. Am fost naivi, pentru că un meci pe care îl ai la îndemână…fiecare reprezintă un tricou greu, cu importanţă, presiune şi responsabilitate. Nu aşa îl reprezinţi, prin ceea ce am făcut după minutul 60„, a mai spus antrenororul roş-albaştrilor.

Reclamă

CS Hunedoara – FCSB 3-5. Roş-albaştrii s-au calificat în optimile Cupei României

CS Hunedoara – FCSB 3-5. Jucătorii lui Edi Iordănescu au fost aproape să sufere o umilinţă incredibilă în 16-imile Cupei României. Roş-albaştrii au avut nevoie de prelungiri, în faţa unei echipe din liga a 3-a, pentru a obţine calificarea.

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple la Hunedoara, în primul meci din istoria oraşului jucat în nocturnă. Ianis Stoica (19, 50) şi Oaidă (30) au marcat şi părea o victorie facilă obţinută de vicecampioana României. A urmat o „remontada” fabuloasă.

Antonio Vlad a redus din diferenţă, în minutul 59, după care a marcat şi Hergheligiu (71). A fost nebunie totală în minutul 84, când Simon a înscris o „bijuterie” de gol. A trimis meciul în prelungiri, în uralele fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză a prelungirilor, Musi (95) şi Vali Gheorghe (98) au înscris şi FCSB a reuşit să se impună cu 5-3. A obţinut, cu mari emoţii, calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Recomandări
  • CS Hunedoara – FCSB 3-5
  • Edi Iordănescu anunţă că îşi va amenda jucătorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și