Închide meniul

L-a impresionat pe „Rege”! „A demonstrat că e un număr 10!” Ianis Hagi și-a plătit un avion ca să ajungă în Scoția. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Reclamă

Publicat: 23 septembrie 2021, 9:47

L-a impresionat pe „Rege! „A demonstrat că e un număr 10! Ianis Hagi și-a plătit un avion ca să ajungă în Scoția. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Gică Hagi s-a arătat extrem de mulțumit de evoluția fiului său. „Regele” a dezvăluit că acesta și-a închiriat un avion privat pentru a pleca în Scoția, după ce a ieșit din carantină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, laude la adresa lui Ianis Hagi. Motivele care l-au făcut pe „Rege” să-și felicite fiul

Felicitări lui Ianis, nu mie. Ce treabă am eu? A fost dorit de cei de la club, s-a antrenat cât a putut. A stat acolo, a demonstrat că e un număr 10, care are pasă de gol. Chiar dacă a stat 12 zile în carantină și n-a putut face nimic, în două zile, cât a putut să iasă, a ajuns acolo, s-a dus singur, el și-a dorit asta. Bravo lui!

Iubește fotbalul și arată că e un jucător care progresează și reușește în străinătate într-o țară din Vest în care pretențiile sunt foarte mari. E unul dintre jucătorii importanți ai lui Rangers.

Anul trecut a ieșit cel mai bun tânăr jucător al lor. E o echipă care n-a pierdut în tot campionatul și a ieșit cel mai bun. Eu zic că asta spune multe. E pe drumul cel bun, iubește fotbalul, plătește și avioane ca să joace. I-am scris că sunt mândru de el. Bravo lui! A făcut diferența pentru Rangers în această seară a nu știu câta oară„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, impresionat de Ianis Hagi

Nu doar Hagi a fost impresionat de fiul său. Fostul său coleg, Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă după gestul făcut de Ianis.

Reclamă

Sunt impresionat de mesajul ăsta, apropo de Ianis. Deci copilul și-a plătit avion personal și a ajuns luni spre marți (n.r – în Scoția), a făcut un singur antrenament și practic, cu un singur antrenament, a intrat 45 de minute și chiar a făcut diferența.

E un lucru extraordinar. Nu știam lucrul ăsta. Mi-a scris Hagi. Uite cât își dorește, s-a antrenat aici, a ținut dietă, e profesionist. Au fost surprinși după pauza asta. Bravo lui! Un copil cuminte și cu o educație profesională extraordinară„, a declarat și Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și