Închide meniul

Ianis Hagi are Scoţia la picioare după Rangers – Livingston 2-0. Antrenorul său îşi freacă mâinile de bucurie: „Ne-a adus calitatea care ne lipsea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 8:59

Ianis Hagi are Scoţia la picioare după Rangers – Livingston 2-0. Antrenorul său îşi freacă mâinile de bucurie: „Ne-a adus calitatea care ne lipsea!

Ianis Hagi, lăudat de presa britanică

Profimediaimages

Chiar dacă a stat două săptămâni departe de terenul de fotbal, Ianis Hagi a reuşit să se menţină într-o formă de zile mari. A scăpat de Covid-19 şi i-a făcut pe fani să îl aplaude la scenă deschisă. Şi antrenorul secund al lui Rangers a recunoscut că victoria din sferturile de finală ale Cupei Ligii i se datorează românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat după Rangers – Livingston 2-0

În prima repriză am suferit. Ne-am creat câteva şanse de a marca dar, vorbind cu jucătorii, ne-am dat seama că am fost cam risipitori în ultima treime. Am făcut o schimbare la pauză, care s-a dovedit a fi câştigătoare. Ne-a lipsit un pic de calitate şi credem că Ianis a adus-o.

Merită felicitări pentru că a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza Covid-19. A stat 10 zile în carantină şi abia a revenit, acum 2 sau 3 zile. Chiar şi aşa, a părut a fi în formă şi ne-a adus acea calitate care ne lipsea. În cele din urmă am marcat două goluri. Ianis a revenit!„, a declarat Gary McAllister, la finalul meciului, citat de heraldscotland.com.

Ianis a pasat decisiv la golul lui Kemar Roofe din minutul 48. „Prințul” și-a fentat un adversar și i-a pus mingea pe tavă atacantului lui Rangers.

A fost al treilea assist pentru Ianis Hagi la Rangers în acest sezon, în toate competițiile. Ultimul său meci oficial disputat pentru Rangers a fost pe 26 august, împotriva celor de la Alashkert, în returul play-off-ului pentru grupele Europa League, încheiat 0-0.

Reclamă

Fanii lui Rangers, în extaz după pasa de gol a lui Ianis Hagi

Suporterii campioanei Scoției au luat cu asalt rețelele de socializare după pasa de gol a românului.

Ianis Hagi face mereu diferența! Avem nevoie de tine în fiecare meci. Bine ai revenit acasă!”, a scris un fan a lui Rangers.

Bine ai revenit, Ianis Hagi!”, a scris un alt suporter.

Reclamă 4 / 0/3

Da, incredibil jucător! Ianis Hagi, te iubesc!„, a fost postarea alui internaut.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și