Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Cum a fost surprins Adrian Mititelu Jr. Toată lumea a rămas mască

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 septembrie 2021, 16:52

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Cum a fost surprins Adrian Mititelu Jr. Toată lumea a rămas mască

Instagram Adrian Mititelu Jr

„Prinţişorul Craiovei” a făcut o nouă aroganţă. Şeful celor de la FCU Craiova 1948 are motive de sărbătoare. Echipa pe care o conduce, în lipsa tatălui său, aflat în închisoare, a reuşit o victorie importantă. Echipa lui Adrian Mutu a bătut Petrolul cu 1-0 în deplasare şi s-a calificat în optimile Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă aroganţă a „Prinţişorului Craiovei”

Adrian Mititelu jr. a plecat, într-o scurtă vacanţă, în staţiunea Poiana Braşov. Aici, a petrecut după victoria alb-albaştrilor la unul dintre restaurantele de lux din staţiunea montană. Nu a ratat ocazia să pună pe Instagram imagini de acolo. „Prinţişorul Craiovei” s-a fotografiat alături de noua sa achiziţie, un bolid de sute de mii de euro.

„Prinţişorul Craiovei” se etalează cu noua achiziţie făcută. Adrian Mititelu Jr a postat aproape zilnic, pe Instastory, filmuleţe cu maşina pe care tocmai şi-a achiziţionat-o. Este vorba despre un bolid cu sute de cai putere şi care costă circa 400.000 de euro.

Adrian Mititelu Jr. e pe val

Fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro. A parcat prima dată chiar în faţa stadionului din Bănie şi s-a făcut imediat remarcat înaintea derby-ului cu FCSB. La acel meci şi-a făcut apariţia şi Mirel Rădoi, cel care este un împătimit al maşinilor de lux şi are un model similar cu cel al conducătorului alb-albaştrilor.

Adrian Mititelu, finanţatorul celor de la FCU Craiova 1948 este şi un împătimit al bijuteriilor exclusiviste. În această lună s-a afişat şi cu un ceas spectaculos. „Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea. Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place.

Reclamă

Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și