Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Imaginea care îi va înfuria pe mulţi. Adrian Mititelu Jr. e pe val

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 septembrie 2021, 8:56

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Imaginea care îi va înfuria pe mulţi. Adrian Mititelu Jr. e pe val

Instagram Adrian Mititelu Jr,.

„Prinţişorul Craiovei” nu se deminte. Acesta a făcut o nouă aroganţă care îi va înfuria pe mulţi. Totul a venit cu doar câteva ore înainte ca echipa pe care o patronează să joace un meci important în Cupa României, contra Petrolului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă aroganţă a „Prinţişorului Craiovei”

„Prinţişorul Craiovei” se etalează cu noua achiziţie făcută. Adrian Mititelu Jr a postat pe Instastory un scurt filmuleţ cu maşina pe care tocmai şi-a achiziţionat-o, dar în miniatură. Este vorba despre un bolid cu sute de cai putere şi care costă circa 400.000 de euro.

Fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro. A parcat prima dată chiar în faţa stadionului din Bănie şi s-a făcut imediat remarcat înaintea derby-ului cu FCSB. La acel meci şi-a făcut apariţia şi Mirel Rădoi, cel care este un împătimit al maşinilor de lux şi are un model similar cu cel al conducătorului alb-albaştrilor.

Adrian Mititelu este împătimit al bijuteriilor exclusiviste. În această lună s-a afişat şi cu un ceas spectaculos. „Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea. Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place.

Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru cancan.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. îl concurează pe Mirel Rădoi

În luna iunie, Rădoi s-a afişat cu maşina pe care a plătit peste 400.000 de euro. Este vorba de un Lamborghini Urus Mansory, care are 641 de cai putere şi care are nevoie de 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Mirel Rădoi îl concurează pe naşul său, Gigi Becali. Selecţionerul României conduce şi o limuzină de lux, de 600.000 de euro.

Mirel Rădoi a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii sale de lux, Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume. Este primul SUV din istoria firmei şi poate atinge o viteză de 250 de km/h. Soția lui Mirel Rădoi conduce un bolid de lux, de 300.000 de euro.

„Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă„, a spus Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • „Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă
  • Imaginea care îi va înfuria pe mulţi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și