Închide meniul

Sfaturi pentru Gigi Becali: „Să-i amendeze pentru ce s-a întâmplat”. Situaţie gravă la FCSB

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 septembrie 2021, 17:16

Reclamă
Sfaturi pentru Gigi Becali: „Să-i amendeze pentru ce s-a întâmplat. Situaţie gravă la FCSB

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Calificarea în optimile Cupei României nu a fost de ajuns pentru cei de la FCSB. Helmuth Duckadam s-a enervat din cauza prestaţiei echipei lui Edi Iordănescu şi cere sancţiuni pentru echipă. Fostul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor i-a dat sfaturi lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaturi pentru Gigi Becali

Helmuth Duckadam a spus şi ce jucători l-au dezamăgit în meciul de la Hunedoara. „Oaidă, la golul 3, a pierdut mingea superficial. Miron a strâns foarte târziu, iar adversarul a prins un șut senzațional. FCSB poate să-i amendeze pe acești jucători pentru dezinteres în joc! Depinde ce apare trecut în regulamentul de ordine interioară”, conform digisport.ro.

Şi Edward Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, a izbucnit la adresa jucătorilor săi, după meciul de la Hunedoara. Acesta a dezvăluit că fotbaliștii vor plăti financiar pentru modul în care au tratat ultima parte a meciului. „Eu nu înțelegeam antrenorii care bagă echipa a doua în Cupă, după care făceau schimbări.

Așa cum s-a întâmplat cu cei de la Botoșani, la Pitești. Au băgat 5 odată ca să câștige, dar n-au reușit să câștige. Acum însă am văzut că poți conduce cu 3-0 și să fii egalat și să tremuri. Aici nu ai mare lucru de spus, cred că Edi Iordănescu a spus tot. Hunedoara a făcut un meci foarte bun”, a mai spus Helmuth Duckadam, conform sursei citate.

Edi Iordănescu şi-a făcut praf echipa

Şi Edi Iordănescu a fost foarte supărat pe jucători după CS Hunedoara – FCSB. „Corvinul e o echipă bună, dar asta nu înseamnă nimic. Vor plăti cu toții. Eu nu am accept așa ceva, eu nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă din Liga 3, trebuie să ai maturitatea să securizezi rezultatul. Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar! Jucătorii vor suporta consecințele.

Reclamă

Eu le țin spatele, iar ei trebuie să demonstreze anumite lucruri. Cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper că aceste lucruri să nu se mai întâmple”, a spus Edi Iordănescu, antrenorul celor de la FCSB, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și