Închide meniul
VIDEO

Adi Popa a anunţat de ce l-a „trădat” pe Gigi Becali. „Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea!”. Mesaj pentru fani: „Trebuie să ajungem în Liga 1”

Reclamă

Publicat: 23 septembrie 2021, 13:54 / Actualizat: 23 septembrie 2021, 16:36

Adi Popa a anunţat de ce l-a „trădat pe Gigi Becali. „Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea!. Mesaj pentru fani: „Trebuie să ajungem în Liga 1

Adi Popa, primele declaraţii în tricoul lui CSA Steaua

Facebook CSA Steaua

Câştigător a trei titluri cu echipa lui Gigi Becali, Adi Popa a dezvăluit care este principalul motiv pentru care l-a „trădat” pe patronul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, primele declaraţii în tricoul lui FCSB

În jurul vârstei de 7-8 ani am venit pentru prima dată pe stadion. Acest transfer este un pas important pentru mine, revin în locurile în care am copilărit, în locurile unde am cunoscut cam cele mai mari satisfacţii din carieră. Este un lucru benefic.

Fanii mă cunosc de când eram mic, de când eram acolo cu ei sau de când jucam pentru ei pe gazon. Să fie alături de noi, să ne susţină, ştiu cât de mult ne pot ajuta aici, în Templu, cum spunem noi. Eu îmi doresc să le aducem satisfacţii şi să aducem echipa acolo unde îi este locul, pentru că ăsta este obiectivul. (Te gândeşti să îţi închei cariera cu o promovare cu Steaua?) Nu mă gândesc, ăsta este obiectivul meu personal, pe lângă cel impus în contract!„, a declarat Adi Popa pentru Steaua TV.

Adi Popa: „Suporterii vor umple aceste tribune din Ghencea”

„Motoreta” le-a transmis un mesaj şi fanilor. I-a anunţat că, pentru a putea obţine promovarea, CSA Steaua are nevoie de un număr cât mai mare de suporteri în tribună. Roş-albaştrii au obţinut o singură victorie în ultimele patru etape şi au coborât pe locul 5 în Liga 2.

Pe termen scurt, îmi doresc să fiu sănătos pentru a putea ajuta echipa, să prind ritmul de meci cât mai repede pentru că eu nu am mai jucat niciun meci din luna mai, când am avut ultima etapă la Clinceni. Au trecut câteva luni şi este foarte greu.

Reclamă

Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea. Ştiu că suporterii sunt împărţiţi, sperăm să vină cât mai mulţi în continuare, am văzut că numărul lor este tot mai mare de la promovare la promovare. Sunt sigur că, atunci când vom intra în Liga 1 şi se vor termina toate acele acte în justiţie şi vor fi cât mai mulţi şi vor umple aceste tribune„, a mai spus „Motoreta”.

Adi Popa va purta numărul 88 pe tricou, acelaşi pe care l-a purtat şi în perioada petrecută la FCSB. Fostul internaţional român a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adi Popa, noul jucător al lui CSA Steaua
  • Motivul pentru care a semnat cu „militarii”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și