Închide meniul
VIDEO

Adi Popa a anunţat de ce l-a „trădat” pe Gigi Becali. „Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea!”. Mesaj pentru fani: „Trebuie să ajungem în Liga 1”

Publicat: 23 septembrie 2021, 13:54 / Actualizat: 23 septembrie 2021, 16:36

Reclamă
Adi Popa a anunţat de ce l-a „trădat pe Gigi Becali. „Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea!. Mesaj pentru fani: „Trebuie să ajungem în Liga 1

Adi Popa, primele declaraţii în tricoul lui CSA Steaua

Facebook CSA Steaua

Câştigător a trei titluri cu echipa lui Gigi Becali, Adi Popa a dezvăluit care este principalul motiv pentru care l-a „trădat” pe patronul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, primele declaraţii în tricoul lui FCSB

În jurul vârstei de 7-8 ani am venit pentru prima dată pe stadion. Acest transfer este un pas important pentru mine, revin în locurile în care am copilărit, în locurile unde am cunoscut cam cele mai mari satisfacţii din carieră. Este un lucru benefic.

Fanii mă cunosc de când eram mic, de când eram acolo cu ei sau de când jucam pentru ei pe gazon. Să fie alături de noi, să ne susţină, ştiu cât de mult ne pot ajuta aici, în Templu, cum spunem noi. Eu îmi doresc să le aducem satisfacţii şi să aducem echipa acolo unde îi este locul, pentru că ăsta este obiectivul. (Te gândeşti să îţi închei cariera cu o promovare cu Steaua?) Nu mă gândesc, ăsta este obiectivul meu personal, pe lângă cel impus în contract!„, a declarat Adi Popa pentru Steaua TV.

Adi Popa: „Suporterii vor umple aceste tribune din Ghencea”

„Motoreta” le-a transmis un mesaj şi fanilor. I-a anunţat că, pentru a putea obţine promovarea, CSA Steaua are nevoie de un număr cât mai mare de suporteri în tribună. Roş-albaştrii au obţinut o singură victorie în ultimele patru etape şi au coborât pe locul 5 în Liga 2.

Pe termen scurt, îmi doresc să fiu sănătos pentru a putea ajuta echipa, să prind ritmul de meci cât mai repede pentru că eu nu am mai jucat niciun meci din luna mai, când am avut ultima etapă la Clinceni. Au trecut câteva luni şi este foarte greu.

Reclamă
Reclamă 4

Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea. Ştiu că suporterii sunt împărţiţi, sperăm să vină cât mai mulţi în continuare, am văzut că numărul lor este tot mai mare de la promovare la promovare. Sunt sigur că, atunci când vom intra în Liga 1 şi se vor termina toate acele acte în justiţie şi vor fi cât mai mulţi şi vor umple aceste tribune„, a mai spus „Motoreta”.

Adi Popa va purta numărul 88 pe tricou, acelaşi pe care l-a purtat şi în perioada petrecută la FCSB. Fostul internaţional român a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și